Lytt til intervjuet her:

Du kan også lytte ved å søke opp "Det store intervjuet" i podkast-appen på din mobil eller trykk link her: iTunes, Spotify, Pocketcast, Google podcast, Acast, Overcast.

I denne ukens episode av Det store intervjuet i Nettavisen kan du lytte til Berit Svendsens "drøm" om det kontantløse samfunn, og hvordan lille Norge er ute og konkurrerer i eliteserien mot kjempene i Kina og USA.

Men i podkasten får du også et klart råd fra utenlandssjefen i Vipps dersom Norge skulle gå i svart.

For det kan skje, advarer hun - og minner om at selveste Norsk Hydro nylig ble hacket og nesten måtte gå tilbake til gassblusset.

I intervjuet forteller Svendsen om hvor kjipt det var å bli skviset ut av Telenor-ledelsen, og om hvorfor hun mener det ikke finnes pioner-ånd i Telenor lenger.

En av Norges mest profilerte kvinnelige toppledere røper også hva hun gjorde da hun ble kløpet bak.

Og ikke minst forteller hun om en jobb-opplevelse hun selv aldri, aldri, ALDRI ville finne på å utsette sine ansatte for.

Visste du forresten hva den tidligere mobil-dronningen selv gjør for at ikke tenåringene hennes på 13 og 15 år skal sitte altfor mye på mobilen?

Det får du vite om du lytter til podkasten!

Lytt til intervjuet med Berit Svendsen, og tidligere episoder her, eller i podkast-app på din mobil, eller trykk link her: iTunes, Spotify, Pocketcast, Google podcast, Acast, Overcast.