*Nettavisen* Økonomi.

Warren inn i Birdstep

WarrenWicklund, med profilerte Peter Warren i spissen, har kommet tungt inn på eiersiden i Birdstep Technology.

18.01.05 11:50

WarrenWicklunds Alpha-fond, som primært investerer i enkeltaksjer ved Oslo Børs, er nå den 20. største aksjonæren i Birdstep. En ny aksjonærutskrift viser at WarrenWicklund Alpha i forrige uke kjøpte 123.000 aksjer i Birdstep.

Aksjefondets inngangsverdi er ikke kjent, men aksjen omsettes i dag på Oslo Børs for 10.60 kroner. Det betyr at Alpha-fondet sitter på aksjer for rundt 2,3 millioner kroner i Birdstep.

Total forvaltningskapital for fondet er på rundt 90 millioner kroner.

Birdstep er kjent som en yngling blant kortsiktige aksjetradere på børsen. Bjørn Wicklund, som forvalter Alpha, ønsker ikke å gå inn på hva som ligger bak beslutningen om å satse på Birdstep.

- Vi investerer i selskaper vi har tro på. Utover det ønsker jeg ikke å kommenetere enkeltinvesteringer, sier Wicklund til TV 2 Nettavisen.

Wicklund er sammen med Peter Warren den største eieren i WarrenWicklund. I tillegg eier Møller-familien og Stein Erik Hagen en del av forvaltningsselskapet. WarrenWicklund har fire egne fond, inklusive Alpha, og forvalter i tillegg en del fond i samarbeid med andre finansaktører.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.