Gå til sidens hovedinnhold

WGI-toppene lurte alle

Etter oppvaskmøtet på Aker Brygge snek WGI-toppene seg ut bakveien. Men millionene som selskapet skylder sine medlemmer, er «trygge som i banken».

Etter at TV 2 Nettavisen i dag kunne avsløre at det hemmelige WGI-møtet foregikk på Aker Brygge, samlet det seg et stort pressekorps utenfor møtelokalet. Men WGI-toppene benyttet ikke muligheten til å uttale seg direkte til media. Hjulpet av personalet på Felix Konferansesenter, stakk WGI-toppene fra møtet gjennom en bakdør.

Trygt som i banken
Ut for å møte media kom i stedet Conall McSorley, WGI-styreformann Greg Kennedys personlige talsmann.

- Det har vært en del problemer med betalingsløsningen i selskapet, men disse skal være løst om seks til åtte uker, sier McSorley.

På tross av at dette har vært lovet før, uten at det har vært fulgt opp, står McSorley på at selskapet denne gangen har alt under kontroll. Og pengene selskapet skylder sine medlemmer, er i gode hender enn så lenge, forfekter McSorley.

- Pengene er like trygge som i hvilken som helst bank, sier McSorley.

Rosemøte - ikke oppvaskmøte
Det spørs om det er betryggende for de tusener av medlemmer som i flere måneder har forsøkt å få ut de pengene de har til gode i selskapet. 21 av disse medlemmene har nå kontaktet advokat, og truer med å gå til søksmål mot de norske toppene i WGI.

McSorley avviser at dagens møte var et oppvaskmøte, etter at det de siste ukene har vært mye bråk i og rundt WGI.

- Tvert imot. Dette er et møte med tre formål. For det første ønsker Greg Kennedy og takke de norske medlemmene for den voldsomme suksessen WGI har hatt hittil i 2005. Dernest ønsker selskapet å informere om hva som skjer i forhold til betalingsløsningen. Til sist er Greg Kennedy her for å overrekke en Smart Car til to medlemmer som har gjort seg spesielt fortjent til dette, sier McSorley.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken