(SIDE2): I sommervarmen er det lett at huden tørker ut - i den forbindelse bestemte Side2 seg for å teste ut oksygenbehandling for huden. Behandlingen skal også ha god effekt på fine linjer og rynker skal rettes ut ved hjelp av et serum som sprøytes inn i huden sammen med oksygen.

Hva:
Oksygenbehandling ble for alvor kjent for noen år siden da Madonna kjøpte seg en egen oksygenmaskin hjemme for å få maksimalt med oksygen til huden. Maskinen kom til Norge for noen år siden, og har blitt populært blant både kvinner og menn for å booste huden.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Hvorfor:
Ren oksygen gir hudcellene nytt liv og øker metabolismen. Behandlingen har også blekende effekt på pigmentflekker, fjerner rynker og øker elastisiteten i huden som skal gi et yngre utseende. Etter hvert som huden eldes, tas oksygen opp tregere og kroppens naturlige fuktighetsproduksjon minsker.

Hudpleier Diana Grosu ved Cosmo Beauty i Oslo, mener behandlingen er svært aktuell nå på sommerstid, nettopp fordi det gir ekstrem fuktighet til huden. I stedet for å ta kraftige ansiktsbehandlinger, er oksygenbehandling et fint alternativ som gjør at man ikke trenger å holde seg unna solen.

Hos denne klinikken gjøres behandlingen kun med egenutviklet økologiske produkter.

- Oksygenet gir huden ny, og strålende glød. Fuktigheten virker oppfriskende og oppstrammende, og huden føles ren og ny, forteller Diana Grosu til Side2.

Hvordan:
Først får man rengjort ansiktet med forskjellige produkter - før en brunlig, naturlig serum bestående av C-vitamin, E-vitamin, A-vitamin og grønn te smøres på huden, og oksygenbehandlingen starter. Oksygenet sprøytes på huden og tilfører cellene nødvendige antioksydanter, vitaminer og mineraler under trykk.

Det er rett og slett lufttrykk som føres over hele huden via en liten maskin.

Side2 mener:
Behandlingen er utrolig behagelig, og har en avslappende, avkjølende og beroligende effekt på huden. Om det fikk noen effekt på rynker er usikkert, men etter flere behandlinger skal det ha en viss effekt.

Huden føltes frisk og ung, og den strålende effekten var helt klart til stede, og varte i flere dager etterpå.

Pris:
Fra 500 kroner for 30 minutters behandling.