Gå til sidens hovedinnhold

OL gull verdt for NRK

Til tross for bare to gullmedaljer så langt i OL, er lekene i Torino gull verdt for NRK.

(SIDE2): Både lørdag og søndagen hadde NRK seertall over millionen på OL-sendingene. Lørdag fulgte 1,1 millioner seere hopp i stor bakke første omgang og 1,2 millioner i andre omgang.

Det førte også til gode seertall over millionen på 1000 meter skøyter, som gikk i pausen, OL-sendingene etterpå og Dagsrevyen etter det igjen. På det meste var markedsandelene opp i 94,4 prosent på lørdagen.

Det var på langrennstafetten for kvinner. 989.000 fulgte Marit Bjørgen & cos jakt på stafettgullet. Mennenes jaktstart nådde også over millionen.

Søndag var det herrenes tur til å gå stafett. Også da nådde NRK over millionen. 1,1 millioner fulgte Frode Estil & co. Det ga markedsandeler på 89,6 prosent. TV 2 hadde også noe å glede seg over på søndag. «Skal vi danse» endte på 597 000 seere og andel 36,2 prosent, mot 462 000 seere og andel 24,4 prosent forrige søndag.

Søndagen rundet av en god OL-uke for statskanalen, Totalt endte de på markedsandeler på 54,6 prosent. Det er en økning på 3,5 prosentpoeng fra forrige uke og det beste siden OL i Salt Lake City. TV 2 gikk ned hele fem prosentpoeng til 20,4

Flere nyheter og tvguide her

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin