Gå til sidens hovedinnhold

Kranglet så busta føyk

For de fleste bøndene var kjærlighetsferiene bare fryd og gammen, men for ett par skar det seg allerede på flyplassen.

(Side2:) I gårsdagens episode av «Jakten på kjærligheten» ble vi vitne til at kjærlighetsferien til Lisboa ikke gikk helt som forventet for Ole Jacob og Ida Marie. Som eneste par valgte de å booke inn på hvert sitt hotellrom og kranglingen bare eskalerte utover i episoden.

- Jeg har jo skjønt dette her, jeg skjønte det da vi kom på hotellet at dette kommer aldri til å fungere. Når vi er på tomannshånd så bare knoter og misforstår vi hverandre, sier Ole Jacob Kollerud i episoden.

Ingen forventninger
- Jeg hadde ingen forventninger til ferien på forhånd, eller jeg så jo for meg at det ville bli morsomt, vi hadde det jo morsomt på gården, forteller Ida Marie Krone til Side2. – Men ting skar seg allerede på flyplassen da vi fikk utdelt leiebil. Jeg er litt bekymret for trafikken i utlandet, men da jeg sa dette ble han bare sur i stedet for å være betryggende.

For Ida Marie var det naturlig å be om to rom, og dette var noen hun hadde bestemt seg for på forhånd. Hun forteller at fra det ble klart at det var hun som var den utvalgte til de skulle på ferie ti dager senere, var det bare telefonkontakt mellom de to.

- Det hadde blitt feil for meg om vi skulle dele rom, sier hun.

Mye avstand
Det ble ikke så mye bedre når de skulle ut på byvandring. Ida Marie føler at det blir for mye avstand og også Ole Jacob er negativ.

- Akkurat nå er jeg litt pessimistisk i forhold til Ida Marie og meg. Jeg føler vel at vi glir mer fra hverandre. Men jeg har bestemt meg for å prøve, jeg skal gi det en sjanse, sa Ole Jacob etter kranglingen i Lisboa.

- Jeg stortrives med å være her, men selv om jeg har det greit nå, så tror jeg likevel ikke det vil blomstre opp noe. Dessverre, sier Ida Marie i Lisboa på spørsmål fra Ole Jacob om hva hun føler.

199413

Ida Marie er litt bekymret for at folk skal tro hun er sur og grinete etter gårsdagens episode.

- Problemet er jo at de ikke filmer alt, det er jo mange ting som skjer uten at folk får se det, sukker Ida Marie.

På akkurat det punktet er Ole Jacob enig, og påpeker at det var ikke bare sorgen:

- Det er jo ikke alt som blir vist på TV. Vi var ute og spiste på en tradisjonell restaurant som hadde sang og dans under middagen. Det var lørdagskvelden. Vi drakk portvin, spiste mat og koset oss, sier Ole Jacob til TV2, og hinter kanskje om at det gikk litt bedre etter hvert?

Les om Anders og Christins tur til Amsterdam

Bra har det i hvert fall gått for TV 2, som kan glede seg over flotte seertall. Gårsdagens episode hadde over en million seere og dermed sesongrekord for Jakten på Kjærligheten.

Hvordan det gikk med bøndene og deres utvalgte kvinner kan du se på TV 2 neste tirsdag klokken 20.00

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!