Gå til sidens hovedinnhold

Ole «Lukkøye» trakk seg

Ole Klemetsen (37) fikk farens dødsbudskap under «Mesternes mester».

(SIDE2): I fredagens episode av «Mesternes mester» på NRK valgte bokselegenden å trekke seg fra serien og reise hjem til Norge. Vi har sett at Ole har slitt med følelsene rundt farens kreftkamp i serien og da han fikk en svært opprørende telefon hjemmefra, valgte han å trekke seg og reise hjem til Norge.

- Jeg skulle gjerne blitt igjen her og knust dere alle, sier Ole til deltagerne i serien.

- Men de trenger meg mer hjemme, sier den tidligere bokseren og takker for seg.

Klemetsen skulle gjerne ha vært sammen med sin far da han døde og fortalte til VG i forrige uke at han angret på at han ble med. Klemetsen fikk dødsbudskapet av storebroren Lille-John Klemetsen (38) mens han fremdeles befant seg i Spania.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kreftsyk
Faren og boksetreneren til Ole «Lukkøye», John Klemetsen, ble 70 år gammel og døde etter en lang kamp mot kreften i slutten av oktober i fjor. Han fikk påvist prostatakreft for fire år siden da far og sønn var i gang med innspillingen av den prisbelønte dokumentaren «Blod og ære».

Les også: Kjent bokserfar død

Forverret seg
John hadde bedt Ole om å reise ned og knuse alle sammen - og vinne «Mesternes mester» selv om han var syk.

- Snakk om å gjøre alt for sønnen sin. Alt jeg kan har jeg lært av ham, sier en beveget Ole i serien.

Farens sykdom forverret seg under innspillingen av serien og da Ole forsto at operasjonen ikke har gått som planlagt ville han naturlig nok hjem til familien sin.

Støttet Ole
Alle deltagerne forsto selvsagt Oles valg og støttet hans avgjørelse hundre prosent. På grunn av hans retrett ble det ingen duell i denne episoden og Hilde Gjermundshaug Pedersen slapp å velge noen til kamp.

Tidligere proffsyklist og nå programleder Dag Erik Pedersen og de andre deltagerne trøstet Klemetsen etter farens bortgang.

Men Ole Klemetsen går snart lysere tider i møte - i mai venter han og samboeren Hege Adele Vines (32) sitt første barn sammen.

- Det at jeg skal bli pappa holder meg oppe, sa Ole Klemetsen til Se og Hør i høst.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken