Gå til sidens hovedinnhold

- Det var forferdelig dumt av meg

Ole Paus savner den frastjålne gitaren sin og angrer på at han forlot den på Flesland.

(iBergen.no) Den folkekjære artisten fikk nemlig frastjålet sin Larrivee-gitar som han kjøpte for drøyt 30.000 kroner for sju-åtte år siden.

Satt og spiste
- Jeg var på Flesland og skulle fly til Oslo rundt klokken 18.45 i går kveld. Jeg satt i cafeen og spiste og gikk rett bort til tavlen for å se om flyet mitt var i rute. Da jeg kom tilbake til bordet etter 4-5 minutter var gitaren borte. Jeg angrer selvfølgelig veldig på at jeg forlot gitaren, men jeg har gjort det før og dessuten var det mange mennesker rundt, sier en tydelig preget Ole Paus til iBergen.no.

Har du tips i denne saken? Send en mail til oss på redaksjon@iBergen.no.

Artisten tok kontakt med sikkerhetsvaktene på flyplassen som henvendte Paus videre til politiet på flyplassen.

- Jeg skal ned på Grønland og anmelde det nå. Jeg håper bare at vedkommende som har tatt gitaren gir lyd fra seg. Det finnes bare en av den gitaren så det blir uansett vanskelig for vedkommende å gjøre noe med den, forteller han og legger til at dette en gitar han har vokst sammen med.

- Savner gitaren
- Jeg bruker den alltid og det tar tid å få et slikt forhold til et instrument. Jeg skal spille i Kongsberg i kveld og sitter akkurat nå og øver litt på en annen gitar, men jeg savner den andre. Jeg får bare håpe at dette går bra, understreker han.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Kommentarer til denne saken