HTML EMBED

Side3 har tidligere delt gode tips til hvordan du raskt kan avkjøle varm øl eller fortalt hvordan øl kan gjøre underverker for hjernen.

Nå bringer Huffington Post deg nyheten om at en designer i USA har funnet ut hvordan du kan få plass til enda flere ølflasker i kjøleskapet.

Produktet bærer navnet bottleLoft og er en tykk plastikkstripe med tre sterke magneter. Plastikkstripen festes i "taket" på kjøleskapet slik at man henger ølflaskene etter korken.

Designeren Brian Conti har finansiert utviklingen av produktet gjennom donasjonssiden Kickstarter, en nettside der mennesker over hele verden kan donere penger til prosjekter de føler verden mangler. Conti ba originalt om 20.000 dollar, men har i skrivende stund nådd målet og samlet inn over 31.000 dollar.

For de av dere som er bekymret over at magnetene ikke skal være sterke nok til å holde ølflaskene bare etter korken, hevder designeren at hver av de tre magnetene kan bære en vekt på 2,1 kilo.

Basert på hvor mye penger prosjektet har samlet inn og kommentarene under artikkelen på Huffington Post, ser det ut til at beerLoft er noe folket har ønsket seg. Som en skriver.

- Denne dingsen vil være på alle øl-elskeres ønskeliste til jul.

Om alt går etter planen, håper Conti å kunne sende ut de første bottleLoft til personer som har donert penger til prosjektet i løpet av januar 2015.