(SIDE2:) Olga Kurylenko spiller Camilla, en kvinne på jakt etter hevn og som slår seg sammen med vår helt, James Bond, på flere måter i felles mål.

Glamour og fest
Lørdag 1. november kommer hun til Oslo sammen med Bond-regissør Marc Foster og den kjente Bond-produsenten Barbara Broccoli for å overvære premieren.

DU KAN TA EN KIKK PÅ OLGA I DEN NYE BOND-TRAILEREN

HTML EMBED
video_embed(11042,1);

Festpremieren i Oslo er rett etter verdenspremieren i London og Paris. «Quantum of Solace» tar opp tråden rett etter der «Casino Royale» slutter. James Bond (Daniel Craig) er drevet av hevn etter å ha mistet de fleste illusjoner om lojalitet og kjærlighet.

Tar hevn
På sitt hevntokt kommer Bond på kant med både M i MI6 og den store organisasjonen Forensic Intelligence ledet av den farlige Dominic Greene. Bond-skurken i år spilles av Mathieu Almaric.

Den tidligere modellen Kurylenko er mest kjent for sine franske roller i «Le Serpent» og «Paris Je t'aime». Hun blir også å se i den kommende «Max Payne» mot Mark Wahlberg. Marc Forster regisserte sist den vakre «Drageløperen» og står også bak filmer som «Finding Neverland» som er langt unna Bond-sjangeren.