(SIDE2): Hun er ung, hun er vakker, og hun er rik. Det virker som Olivia Palermo (24) har alt - inkludert god stil.

Vakre Palermo er kjent som «Queen B» i TV-serien «The City». MTV-showet er en blanding mellom reality og fiction, og det er ikke til å stikke under en stol at fremstillingen av Palermo er langt fra rosenrød.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Ønsker å designe
Med en suksessful eiendomsutvikler som far, og en tidligere Vogue-redaktør som mor, kan man med sikkerhet si at Palermo ikke har manglet noe på den materielle siden under oppveksten.

Siden foreldrene er skilt, voste den vakre brunetten opp mellom New Yorks Upper East Side, og Conneticuts Greenwich.

Dette har satt sin preg på Palermos stil - som kan beskrives som en herlig blanding mellom bohem og raffinert. Hun har en egen evne til å mikse merkeklær med unike vintagfunn, og hun har uttalt at hun ønsker å designe egen kreasjoner en gang i fremtiden.

Hun har allerede designet en egen smykkekollesjon, og hun er signert til det amerikanske modellbyrået Wilhelmina Models, som har flere kjente navn på listen.

Flere artikler i serien:
Stjel stilen: Helena Christensen
Stjel stilen: Whitney Port
Stjel stilen: Kate Bosworth
Stjel stilen: Alexa Chung
Stjel stilen: Taylor Momsen

Favorittdesignere
Til det Britiske magasinet «Vogue» har Palermor uttalt at hun elsker britisk design, og nevner Mulberry, Matthew Williamson, Burberry og Emilio de la Morena som noen av sine favoritter.

For tiden bor Palermo sammen med sin tyske modellkjæreste, Johannes Huebl i Brooklyn, New York.

PALERMOS STILTIPS:(artikkelen fortsetter under filmen)

HTML EMBED

Blander stiler
Det er liten tvil om at Palermor elsker vintage. Hun blander ofte inn vintage-elementer i sin ellers så raffinerte look, og det er nettopp dette som gjør hennes stil unik.

Hun blir, som mange andre på hennes alder, ofte observert i korte skjørt og kjoler, og hun definerer ofte midjen med et belte.

Det er også liten tvil om at Palermos sosietetsbakgrunn har satt sine spor på hennes stil. Hun fremstår som svært elegant, uten at hun på noen måte får en kjedelig stil.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Clutch og sorte pumps
I hovedsak ser man Palermo med to typer vesker. Den ene er clucthen, som ofte er med henne på den røde løperen. Til hverdags velger hun ofte en litt større vesketype.

Den vakre brunetten elsker sorte pumps, og hun velger ofte disse når hun skal vise seg på den røde løperen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Hår og sminke
Palermor er velsignet med et vakkert ytre. Hun sette ofte fokus på øyene når hun sminker seg, og håret lar hun henge løst, eller satt løst satt opp.

(bildekarusell under bildet)

SE BILDER AV PALERMO HER:

3333

(Alle foto: Allover Press)