(SIDE2): Hun er tre år yngre enn sine kjente tvillingsøstre, men familielikheten er ikke til å ta feil av. Mens de to andre ble barnestjerner og levde livet deretter, har Elizabeth Marie Olsen gått en annen vei for å nå drømmen om en skuespillerkarriere.

Suksess (og bakside)
Tvillingsøstrene Mary-Kate og Ashley ble for alltid kjent som minstemann Michelle i TV-serien «Full House» («Under samme tak»), og siden også for sine evner innen design og mote. De to 24-åringene er nå verd millioner, og hver minste ting de gjør på jobb eller privat, blir dokumentert av amerikansk kjendispresse.

LES: Hva gjør Olsen-tvillingene nå?

21 år gamle Elizabeth har derimot holdt seg langt mer i bakgrunnen - muligens på oppfordring fra sine søstre, som har sagt de ikke ønsker sin verste fiende en barndom som den de selv hadde.

- Jeg ser på gamle bilder av meg selv og jeg føler ingen forbindelse til dem i det hele tatt. Jeg ønsker ikke at noen andre skal oppleve min barndom - men samtidig så vil jeg ikke forandre på den for alt i verden, sa Mary Kate i et intervju tidligere i år. Hun har vært den av tvillingene som har slitt mest i medias søkelys, både med sin ville festing og spiseforstyrrelser i form av anoreksi.

LES: - Fint å ha Mary-Kate her

Nye stjerner?
Lillesøster har i stedet for TV og film, valgt seg Broadway og teateret, der hun har vært med i flere stykker de siste årene. Til daglig studerer hun ved NYU.

- Jeg ville la den profesjonelle skuespillerjobbene vente, til jeg følte meg siker og komfortabel med å gjøre det, sier 21-åringen.

Men dersom bladet V får rett, er det ikke lenge til også Elizabeth er et fjes flere er kjente med. Magasinet har nemlig satt opp en liste over hvilke skuespillertalenter de mener kan få sitt gjennombrudd i år - og der finner vi Elizabeth.

Et annet kjent navn på listen er svenske Noomi Rapace, som spiller Lisbeth Salander i filmatiseringene av Stig Larssons romaner.

Andre navn på listen er Max, sønnen til skuespiller Jeremy Iron, Glee-skuespiller Chord Overstreet og Andrea Riseborough, som har en av hovedrollene i Madonnas debutfilm som regissør, W.E.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!