Gå til sidens hovedinnhold

Om intimbarbering og fotball

Snus, intimbarbering, fotball og mage. Jentepanelet svarer på spørsmålene som «alle gutter lurer på».

(SIDE2): Denne uken har gutta fått stille spørsmål som de lurer på. Da er det fotball, snus og regler for sjekking som gjelder. Nok en gang blir David Beckham dratt inn i diskusjonen og jentene er enige i at gutter bør være litt kostbare.

Men på spørsmål om hva som gjelder ved intimbarbering, ble de fleste i panelet ordknappe.

Er det fint med skallede gutter?

Kristine: - Jeg synes det er sjarmerende med skallede gutter, klart det er noen som kler det bedre enn andre, men absolutt sjarmerende.

Andrea: - Skalla hvor da???he he...

Maren: - Der kommer Beckham inn igjen gitt, han barberte seg for ei stund siden og det var skikkelig kult.Så på den typen gutter, med litt den samme stilen, kan det være bare lekkert! Det følger liksom en viss klesstil med et barbert hode, synes jeg.

Laila: - I just love them! Altså, gutter.

Er det fint med skjegg eller bart?

Kristine: - Et ansikt som er gjengrodd av både bart og skjegg finner jeg lite tiltrekkende. Blæh, hvor mye rart som befinner seg inne i «skogen», det er i hvert fall mange av oss som tenker. Flipp eller trimmet skjegg langs kjeven derimot..mmmmm..finner ikke ord for hvor tiltrekkende det er! Absolutt prikken over i-en til en litt mer rocka og barsk stil.

Andrea: - Skjegg!!!Bare en bart minner meg om harrytasser.

Maren: - Det kommer selvfølgelig helt an på situasjonen. En frisert bart eller et langt skjegg hadde aldri i livet sjarmert meg, men litt sånn rufse-stil, med skjegg på maks et par millimeter kan være kult. Det er svært få som passer med bart, synes jeg da, hvis du ikke bærer navnet Sean Penn kan du likså godt legge hele barten på hylla!

Laila: - Mmmmm, mandig!

Hvor lang tid bør det gå fra man møter en dame på byen til man tar seg bryet med faktisk å ringe henne?

Kristine: - Spørs helt klart på hva du er ute etter det, sex? De kommende dagene etter-det gir et signal om at man er litt desperat, føler nå jeg. Er du interessert i noe mer dypere, vent gjerne en uke eller noe, det gir oss litt å tenke, og samtidig vekker en spenning om hva som ligger bak!

Andrea: - Tre dagers-regelen er bare tull. Hvorfor skal det være et spill/taktikkeri? Hva med dagen etter, utover dagen.

Maren: - Hmm, det er bra med gutter som dveler litt, og ikke blir innpåslitne og masete. Så det kan sikkert fint å ta tre-fire dager, uten at det er for lenge. Gutter bør spille litt på kostbarhet de også, så ikke jentene alltid får dem hvor de vil ha dem. Men selvsagt, det kommer helt an på hvordan kjemien stemte i helga, se an situasjonen.

Laila: - Ring meg gjerne samme natt/kveld bare for å si at jeg er søt.

Intimbarbering- hva gjelder for gutta?

Kristine: - Jeg foretrekker virkelig full barbering! Helt glatt og myk hud.

Andrea: - Se spørsmål en!

Maren: - «Ha Ha», det synes jeg nesten de skal få bestemme selv.

Laila: - Alvorlig talt, mamma og pappa har faktisk internett..

Gjør det noe om gutten får litt mage?

Kristine: - Smak og behag, har man mage fordi man ligger mye på sofaen og spiser masse mat og er lite aktiv,synes jeg det er lite tiltrekkende. Personlig foretrekker jeg sporty gutter, som liker å være aktive og kreative, og finner det derfor veldig utiltrekkende. Skyldes det gener eller andre årsaker blir det en helt annen sak.

Andrea: - Mage er bra. Koselig det, bare det ikke er veldig mage. Enda mer å være glad i vettu. Muskler er jo klart best!

Maren: - Neida, jeg for min del foretrekker jeg litt mage enn skrapa til beinet.

Laila: - Åh! Glad du spør om det. Elsker nemlig akkurat det! Viktigste med kroppen til en gutt/mann, er at han selv er fornøyd med den. (politisk korrekt).

«Jeg er villig til å late som jeg liker hva som helst (over en liten periode) for å få drømmekjæresten. Men etter noen måneder så blir jeg ditt verste mareritt!»

Laila

Er fotball virkelig så fælt?

Kristine: - Selv liker jeg ikke fotball, men synes det absolutt er gøy at andre gjør det og forhåpentligvis spiller det!

Andrea: - Fooootball er megakult. Så det er bare bra, «I like».

Maren: - Ikke når lokallaget Skudenes UIL spiller, da storkoser jeg meg. Men finner synkromsvømming og hekling mer engasjerende enn en helt grei tippekamp.

Laila: - Nei, er villig til å late som jeg liker hva som helst (over en liten periode) for å få drømmekjæresten. Men etter noen måneder så blir jeg ditt verste mareritt!

Er snus ekkelt?

Kristine: - Snus er ikke videre sjarmerende nei, røyker selv og skjønner nikotinbehovet, men for guds skyld, hva med portion-snus? Blæh, sååå sinnsykt ekkelt det er med snus som legger seg mellom tenna og ånden som følger deretter. Og når dere prøver å spytte det ut, merk PRØVER, er det bare enda mindre sjarmerende. Two thumbs up for portion!

Andrea: - Posesnus er bedre enn vanlig. Noen mener vel at det er litt sånn manndig med snus. Snus er bedre enn røyk! Da slipper man ånden og passiv røyking.

Maren: -Ja, i hvert fall når den renner.

Laila: - Hva mener du? Er vel ikke meningen at man skal kysse noen som har snus i kjeften?

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken