(SIDE2:) Norske Omer Bhatti tilbringer mye tid sammen med familien til Michael Jackson, og ikke minst barna Katherine, Michael Joseph (Prince) og Prince Michael, best kjent som Blanket.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Karatetrening
Det virker som Bhatti spesielt har tatt seg godt av Jacksons yngste sønn, som han blant annet trener karate med. Bhatti er observert flere ganger med alle barna, men spesielt mye med yngstemann.

Prince Michael II eller Blanket er bare sju år, og den av Jackson-barna som var minst kjent. Faktisk såpass lite kjent at det tok en tid før offentligheten faktisk skjønte at han fantes. Hans inntreden i det offentlige liv var imidlertid voldsom da far viftet ham over balkongen høyt oppe på et luksushotell i Berlin da han var få måneder gammel.

Jackson beklaget opptrinnet på det sterkeste og siden den gang var det lite å se til Blanket.

Men under minneseremonien kom det forskremte ansiktet til sjuåringen frem der han sto på podiet med sine søsken og tanker og onkler.

Til slutt gikk Jacksons advokat Mark Lester ut og så at det nordmenn vet, at ryktene var fullstendig grunnløse.

Lojal mot popkongen
Omer Bhatti var også tilstede under minneseremonien, noe som førte til internasjonale spekulasjoner om det var noe slektskap mellom Bhatti og Jackson.

Bhatti har imidlertid markert seg som en av Jacksons og Jacksons-familiens mest lojale støttespillere. I motsetning til andre personer nær Michael Jackson har Omer Bhatti konsekvent nektet å utbrodere noe om sitt vennskap med den nå avdøde popkongen.

Les Side2s intervju med Omer Bhatti:Vårt forhold er en privatsak