HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=Ge3OuQMoisBzVygX0ewN0-KLm7Aj7kEyr9L2GJI_wj-XzRTfyD5kUr3piWBRiFBkedTRvwxs8Df98Lq6LavxuU1FJ_xmTMLUFhHHGeeaNXsFH8bLFUf0BojqHjTiYdHujacz9vsbM6Q&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2:) I kveld, onsdag, kan vi gi deg premiere på musikkvideoen til Omer Bhattis nye låt «Let Me Know».

Representerer ny retning

Ikke bare er «Let Me Know» filmet i ett langt strekk, det er også Omer Bhattis første egenregisserte video, samtidig som låta presenterer en helt ny musikalsk side ved ham.

- Det er vel denne låta som er mest meg. Jeg elsker hip hop og dette er mye mer urbant enn ting jeg har gjort tidligere.

Omer sier han lenge har hatt lyst til å regissere. Forbildet er hans mangeårige gode venn Michael Jackson, som selv var svært klar på hvordan han som artist ville uttrykke sitt image.

- Selv om han ikke sto som regissør på videoen, så var musikkvideoene hans idé, sier Bhatti. Gjennom Jackson fikk han også innblikk i andre regissørers arbeid.

- Jeg har ønsket å regissere lenge, men har ikke hatt nok erfaring. Nå hadde jeg en låt som jeg føler er 100 prosent meg, sier han.

- Autentisk

Bhatti, som jobbet med Christopher Perez, gjorde det ikke lett for seg. Han fant ut at videoen skulle filmes i ett langt strekk. Han ville den skulle være autentisk, uten å være for polert og for perfekt.

Det er bare det at Bhatti er perfeksjonist.

- Det var ganske krevende. For det første måtte vi finne en lang nok løye som var spennende nok. Og så fant jeg ut at vi skulle skifte et helt antrekk. Vi filmet en dag og gjorde rutinen seks-sju ganger og trodde vi hadde det. Men da vi så opptakene, så jeg at vi ikke hadde fått med føttene mine der jeg danser alene. Og føttene er liksom mitt kjennemerke, flirer Omer Bhatti til Side2.

Så da var det å leie inn utstyr en gang til, og samle Juicy Crew, og alle de andre.

- Jeg vil si den fungerer 95 prosent, sier han.

Storprodusent

Selve låten har også en viss storhet i seg. Den er spilt inn i Los Angeles med produsent Adonis Shropshire, som har jobbet med Alicia Keys, Justin Bieber, Usher og Mariah Carey.

- I Los Angeles har de en mobil barbershop eller frisør, som jeg gikk og klippet meg hos. Han youtubet meg mens jeg satt der, og da jeg sa at jeg var på jakt etter en amerikansk produsent, så sa han at han skulle pitche meg for Adonis Shropshire, forteller Bhatti.

Sånn er det å gå til frisøren i drømmebyen LA.