(SIDE2:) Den britiske tabloiden The Sun skriver at de tror Omer Bhatti vil be om en DNA-test for å bevise at Michael Jackson er hans far.

Ikke første gang
Det er ikke første gang ryktene om et nært slektskap mellom norske Omer Bhatti og Michael Jackson svirrer. Utenlandske medier har flere ganger opp gjennom årene spekulert i hvem den norske gutten fra Holmlia er. Siden Bhatti i yngre år var en så god imitator av Jackson, er det ikke første gang det er blitt spekulert i om de er i slekt.

I forrige uke skrev Dagbladet at den amerikanske tabloiden National Enquirer hadde gravd frem de gamle ryktene. The National Enquirer hevdet imidlertid at Omer skulle være født i 1987, og da var Bhatti født for tre år siden. Nå sprer ryktene seg globalt.

Den norske 25-åringen, hans far Riz og mor Pia møtte Michael Jackson i Tunisia der den da 11 år gamle Omer fanget Jacksons oppmerksomhet med sin Jackson-etterligning. Familien ble etter hvert nære venner av Michael Jackson og de jobbet også for ham i USA i en lang periode. Siden har de hatt kontakt og Omer har besøkt Jackson i ferier og ved høytider.

Omer Bhatti har tilbragt tiden etter Jacksons død i USA hos familien Jackson. Ifølge VG har han et nært forhold til Jackson tre små barn.

LES MER:Bhatti trøster Jacksons barn

Forreste rad
Under minneseremonien i Staple Center satt han på forreste rad ved siden av Jacksons familie, og det er derfor The Sun har gravd opp den gamle ryktehistorien.

The Sun mener det er en stor likhet mellom Omer og Michael Jacksons yngste sønn, Blanket (7), og tror dette vil fyre opp under ytterligere «spekulasjon» om Omer er Jacksons sønn.

Omer Bhattis mor og far nekter å kommentere saken overfor den britiske avisen, annet enn ved å si at de hadde et nært forhold til Jackson og at artisten betydde mye for dem. I tiden da familien jobbet for Jackson, ble de fotografert med Jackson flere ganger.

– Dere får skrive hva dere vil, jeg vil ikke diskutere noe med dere, sier Riz Bhatti til The Sun.

– En privatsak
Bhatti og familien har alltid vært diskret om sitt forhold til superstjernen, og har kun kort omtalt ham i rosende ordelag.

Selvfølgelig forstår jeg at det er interessant! Jeg hadde helt sikkert vært like nysgjerrig selv om det var noen andre som var venn med Michael, men vårt forhold er en privatsak, sa Omer til Side2 da vi intervjuet ham under hans debut som rapperen O-Bee.

LES MER:- Vårt forhold er en privatsak