(SIDE2): Utenlandsk presse har i litt over en uke spekulert i om norske Omer Bhatti (25) er den ukjente sønnen til Michael Jackson – noe både Omers manager og venner av ham har benektet på det sterkeste. Men Omer og Michaels nære vennskap som startet på 90-tallet er viden kjent, og den norske artisten var selvskreven i popkongens begravelse.

Les også: – Bhatti er Jacksons kjærlighetsbarn

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her

«En skatt i mitt hjerte»
Det er litt over tre uker siden Michael Jackson ble hyllet i en høytidelig seremoni i Staples Center i LA, og da satt Omer på første rad sammen med familien. I løpet av seremonien ble det sendt rundt en minnebok der de 17.500 gjestene kunne skrive en siste hilsen til Michael som døde 25. juni. Omer takker blant annet for sitt nære vennskap med popkongen og lover å gjøre ham stolt.

VG har fått tak i Omers hilsen og gjengir den i dagens avis:

«Kjære DooDoo. Selv om du ikke er her lenger føler jeg hvert sekund at du er til stede, og i det finner jeg min styrke. Tusen takk, og jeg er uendelig takknemlig for alt du lærte meg, og all den kunnskapen du delte. Du gjorde meg til den jeg er i dag, og jeg lover å gjøre deg stolt. Vår tid sammen er en skatt i mitt hjerte, for alltid og bestandig. Jeg elsker deg. Klarer ikke å vente på at vi skal møtes igjen», skriver Omer. Han signerte også teksten med Ahern Lossa «Big Blanklets» From Little M.

Les Side2s intervju med Omer: - Vårt forhold er en privatsak

Jaget av tabloidene
De siste ukene har Omer og hans blitt jaget av utenlandske tabloider som The Sun og Aftonbladet som vil ha en bit av 25-åringen med et nært kjennskap til popkongen. Men Omer har ikke ønsket å snakke med noen om verken om vennskapet eller sorgen.

Da artisten, som ble kjent som Michael Jackson-imitator for over ti år siden, fikk vite om Michaels død fløy han direkte til Los Angeles og trøstet Jackson tre barn.

Les også:Bhatti trøster Jacksons barn

Ransaker hjemmet
Denne uken ble huset til Michael Jacksons lege, Conrad Murray, ransaket. Lege som også var til stedet da superstjernen døde, og det er mistankte om at han kan ga gitt popstjernen for mye av medikamentet propofol som igjen kan ha ført til hjertestans og død.

Murrays advokat avviser imidlertid påstandene og sier at legen ikke har skrevet ut eller håndtert noe som kan ha tatt livet av Jackson.

Murray har tidligere blitt avhørt av politiet flere ganger.

Les mer her:Ransaker Jackson-legens hjem