(SIDE2): Siden Michael Jacksons død i juni, har det verset flere rykter om popkongen - og hans norske venn Omer Bhatti. Britiske the Sun gikk blant annet ut og hevdet Omer var Jacksons sønn, påstander Bhatti tidligere har avvist.

Livshistorien
Nå melder samme avis at Omer skal spille Michael i en ny film om livet til stjernen bak «Thriller», «Bad» og «Off the Wall». Filmen skal fokusere på Jackson i 20-årene og fra før tiden med anklager om barnemisbruk.

- Familien føler at fansen ønsker å se livshistorien hans gjenfortalt. De ønsker å vise barndommen og familielivet, men med fokus på den perioden da karrieren tok virkelig av, sier en venn av familien til thesun.co.uk.

Filminnspillingen skal etter sigende starte på nyåret.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden her!

I LA
Omer dro til Los Angeles like etter overdosedødsfallet ble kjent, og tilbrakte over to måneder der.

Han var da spesielt opptatt av å være sammen med de tre barna popkongen etterlot seg og skal ha tilbrakt mye tid med dem i løpet av tiden han var der. Han bodde også på Jackson-foreldrenes eiendom i Encino utenfor Los Angeles.

Omers tette bånd til familien ble også tydelige da han satt sammen med Michael Jacksons familie både under minnehøytidelighetene i juli og under den private seremonien da Michael ble begravet i Glendale Forest Lawn Memorial Park tidligere denne måneden.

Det har ikke lykkes Side2 å komme i kontakt med Omer Bhatti.