(SIDE2): - Musikk og dans har alltid vært min lidenskap. Jeg har lært veldig mye de siste årene, jeg tatt mer ansvar og kontroll over ting selv nå, samtidig som jeg har gode støttespillerne rundt meg, sier Omer Bhatti aka O-Bee til Side2.

- Mest meg
Fredag slapp han sin nye singel «See The Light». Denne gang har 27-åringen tatt enda mer ansvar for musikken sin, og er både medprodusent og står for det visuelle.

- Jeg føler at nå som jeg tar mer tak i ting selv så kommer jeg nærmere den sounden jeg vil ha. Selv om det ikke er en kommersiell pop låt, så er «See The Light» den låta som er mest meg, sammenlignet med andre ting jeg har sluppet. Som jeg gjorde på min forrige musikkvideo «Life is a movie» har jeg også denne gangen skrevet treatment og kommet med de fleste ideer til musikkvideoen for «See The Light». Jeg jobber veldig hardt for at resultatet skal bli bra, jeg er veldig pirkete det er sjeldent jeg blir 100 prosent fornøyd.

Låta er også en liten «tilbake til start» for Omer.

- See The Light skulle egentlig være den første offisielle singelen min. Det var den sangen jeg la fram til universal music i første møte, og det er også låten som fikk meg platekontrakt. Det er en aggressiv låt med et positivt budskap, det handler blant annet om at man aldri må gi opp samme hvor mye motgang man møter på.

HØR SEE THE LIGHT HER:
WIMP
iTunes

Nei til MJ-tilbud
Omer har vært i medias søkelys siden han som ung gutt ble kjent som Michael Jacksons kamerat. De to holdt kontakten fram til Jacksons død for tre år siden.

Siden da har Bhatti blitt tilbudt roller i filmer om popkongens liv.

- Det takket jeg nei til. Jeg fikk faktisk en lignende forespørsel igjen i sommer, denne gangen om å være med i en dokumentarfilm, men takket nei til dette også. MJ er en del av meg og sånn vil det alltid være, men nå fokuserer jeg på å bygge meg selv opp og min egen karriere.

HTML EMBED

Damehjelp
Med seg på See The Light har han også barbadiske og Rihanna-venninne Shontelle.

- Jeg møtte Shontelle backstage under en konsert hun hadde i Oslo. Vi fant fort tonen og snakket om et fremtidig samarbeid. Shontelle var interessert og som hun sa «as long as it is a great record». Vi dro til studio dagen etter, hvor jeg spilte to låter for henne. Hun sa raskt hun likte den harde av dem, som var See The Light, forteller ***-åringen.

- Det var veldig gøy å jobbe med henne, og vi holder fortsatt kontakten. Jeg spilte inn et vers til Shontelles egen låt som kommer på hennes neste album.

Flere prosjekter
Låta har også fellestrekk med Omers prosjekt Kidslife, som han og venner startet i fjor.

- Det handler om å inspirere hverandre. Tørre være kreativ med sin egen fantasi. K.i.D.S. står for Knowing Imagination Determines Success, noe jeg egentlig tror alle kan relatere seg til. Jeg mener voksne har mye å lære fra barn, ettersom voksne har en tendens til å tenke lukket og være for alvorlige. Det er også noe jeg belyser i musikkvideo til «See the light», som kommer neste uke.

Musikken er nummer en, men mer dans blir det også fremover - og minst en tur til Sør-Amerika.

- Fremover blir det jobbing med nye låter til min debut EP. Jeg har også flere kreative prosjekter ved siden av musikken, dere vil bl.a. få se mye mer dans i forskjellige stiler. For ikke lenge siden fikk jeg forespørsel om et spennende prosjekt i Brasil, som jeg ikke kan si så mye om nå. Det jeg kan si er at det kanskje blir videoshoot der i begynnelsen av 2013. Det er noe jeg ser fram til siden jeg allerede har god støtte fra fans der.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!