Gå til sidens hovedinnhold

- Onanimobbet for moro skyld

- Han burde ha baller nok til å stå frem, sier musikerne som henger ut onanitatt kjendis.

(SIDE2): - Vi har andre ting å gjøre enn å svinge staken i Bergen, sier representanter for bandet som i helgen navnga ut den kjente og prisbelønte norske artisten som tidligere i år ble pågrepet for å onanere på Torgallmenningen i den vestlandske hovedstaden.

Som Side2 skrev mandag formiddag, benyttet bandet sine hjemmesider til å skrive fullt navn på popartisten som havnet i onaniklammeri med politiet i slutten av mars.

LES SAKEN:Onanikjendis uthengt

- Uskyldige lider
De harselerer også på det groveste med saken.

- Ondsinnede rykter hevder at det var et eller flere av våre bandmedlemmer som ble arrestert for å onanere på Torgallmenningen. Dette er ikke sant, skriver gruppa på nettsidene.

Til Side2 sier musikerne at de rett og slett hang ut mannen for moro skyld.

- Dessuten gjør vi det for å beskytte de utallige uskyldige som har måttet lide under mistanken, hevder bandet.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Mangler baller
De ansvarlige sier de ikke frykter å bli anmeldt i kjølvannet av offentliggjøringen.

- Nei. For det er jo sant. Dessuten var navn og bilde på artisten offentliggjort hundre andre steder for en måned siden, hevder gruppa.

På spørsmål om hvilke hensyn de foretok før publiseringen av navnet, svarer vestlandsbandet:

- Vi satt hensynet til de andre uskyldige mistenkte høyere enn hensynet til (navn på artisten, journ. anm.). Omtrent alle andre artister som befant seg i eller i nærheten av Bergen på tidspunktet har blitt beskyldt for å vifte med (kallenavn på mannlig kjønnsorgan, journ. anm.), skriver bandet i en epost til Side2.

- Synd ikke (navn på artisten, journ. anm.) har baller nok til å gå ut selv og fri andre andre for mistanken. Men sånn er det vel med disse smørsangerne, avslutter bandet.

Må møte i retten
Ifølge politipatruljen som pågrep den kjente artisten var det ingen tvil om at han tuklet med seg selv på en obskøn måte. Selv har mannen påstått at han bare skulle tisse.

- Polititjenestemennene ser først en mann som onanerer. Når de snakker med han, tar mannen penisen ned i underbuksen, men så tar han den ut igjen og fortsetter å onanere mens politimennene ser på, har politiadvokat Trond Eide forklart om opptrinnet.

Den svært kjente musikeren, som blant annet har vunnet Spellemannsprisen, har nektet å vedta en bot på 10.000 kroner. Dersom han ikke endrer mening og vedtar boten, vil saken vil komme opp for Bergen tingrett i løpet av våren.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen