(SIDE2:) Trodde du fenomenet boyband forsvant på begynnelsen av 2000-tallet?

Backstreet Boys, Westlife og Take That møtes riktignok til reunionturneer med jevne mellomrom, men nye boyband har vi sett lite av de siste årene.

Nå har imidlertid One Direction brukt suksessoppskriften og får jentene mo i knærne.

100 livvakter
Som populære artister flest, har bandet skaffet seg livvakter. Men manageren til gutta er nok i overkant beskyttende.

Under en konsert i Dallas nylig, skal de ha hatt hele 20 livvakter hver, skriver Aftonbladet.se. Grunnen skal være at fansen er ekstremt pågående.

Også i Norge har bandet mange fans. Facebook-siden One Direction Norway har over 19500 medlemmer, mens One Direction To Norway har over 5700 medlemmer.

Populære gutter
One Direction ble satt sammen under britiske «X-factor». De fem guttene Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson meldte seg på som soloartister, men ble satt sammen til et band. De kom «bare» på 3.plass i sangkonkurransen, men har gjort desto større suksess etterpå.

Deres første singel, «What Makes You Beautiful», gikk til 1.plass på UK Singles Chart og fikk prisen for årets beste singel under Brit Awards 2012. Debutalbumet har ligget 14 uker på VG Lista, med 11.plass som beste plassering. For øyeblikket ligger det på 25.plass.