(SIDE2): En fem minutter lang videosnutt som viser hvordan One Direction-gutta Louis (22) og Zayn (21) spøker om marihuana får både mediene og fansen til å undre.

Rullings

Det er den britiske avisen Daily Mail som har lagt ut videoklippet av de to bandmedlemmene. Klippet ble filmet i Peru i slutten av april i år der One Direction opptrådde foran 40,000 fans i forbindelse med deres «Where We Are»-turné.

Mens de sitter i en bil deler de to en rullings og guttene begynner å le og spøke om narkotika og marihuana.

- Så hva synes du om innholdet? spør Louis sin bandkollega mens gutta holder en rullings i hånda.

- Veldig kontroversielt, ler Zayn.

Etter å ha fyrt opp røyken legger Louis merke til politiet som kjører ved siden av bilen:

- Oi! Der er onkel politi!, sier 22-åringen samtidig som han må hoste.

Utestengt fra USA?

Daily Mail skriver at det er uklart om gutta faktisk røyket noe sterkere enn vanlig tobakk, men at denne videoen uansett helt klart kommer til å sjokkere både fans og ikke minst foreldrene til ungdommene som har One Direction som sitt største idol.

Den britiske avisen mener også at dette kan være med på å ødelegge planene til Simon Cowell som drømmer om at bandet skal slå igjennom i USA. Denne filmen kan nemlig føre til at One Direction ikke får tillatelse til å komme inn i landet, skriver Daily Mail.

Det var musikkmannen Cowell som oppdaget femkløveren og som fikk guttene til å signere platekontrakt sammen. Det irsk-britiske boybandet består av fem gutter som ble dannet under sangkonkurransen «X Factor» i 2010.

HTML EMBED