Gå til sidens hovedinnhold

Se ham før forvandlingen

Rajee Narinesingh var en søt gutt før han ble den kvinnelige superlimdoktoren Oneal Morris.

(SIDE2:) Transseksuelle Oneal Morris er siktet for å ha utført medisinske inngrep uten legelisens. Nå skal politiet ha funnet flere personer som har latt seg operere hos Morris, og hun er arrestert igjen, skriver SplashNews.

Brukte lim og sement
I fjor ble Oneal Morris fengslet av politiet i Miami etter å ha injisert sement og superlim i en annen kvinnes rumpe. Amerikaneren er også beskyldt for å ha injisert dødelig sprøyteskudd i et annet offer. Hendelsen skal ha funnet sted i mai 2010, men Morris ble først arrestert i november i fjor.

Hun ble imidlertid løslatt mot kausjon kort tid etter pågripelsen. En av pasientene ble behandlet på sykehus på grunn av alvorlige skader etter å ha vært hos Morris. Personen fikk klumpete kinn, deformert hake og opplåst overleppe, men pasienten rømte da saken ble satt under etterforskning. Personen er derfor uidentifisert.

Politiet trodde flere personer har vært hos Morris, og på grunn av den farlige praksisen etterlyste politiet flere til å stå fram. Nå skal det ha dukket opp flere pasienter, og Morris er arrestert for nye anklager.

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)

Den falske legen
Det er tydelig at Morris også har brukt sin egen praksis på seg selv. DailyMail har tidligere skrevet at hun har brukt mineralolje, sement og Fix-A-Flat – som brukes til å tette dekk, når hun utfører operasjoner.

Morris het tidligere Rajee Narinesingh, for hun ble til den kvinnelige doktoren, og identifiserer seg nå som kvinne. Morris har selv injisert sement i kinnene, rumpen og brystene, og har måttet få behandling. Den såkalte superlimdoktoren er nå på bedringens vei, og fotografiet øverst i artikkelen er nylig tatt.

Reklame

Dette må til for å få den beste renten på boliglånet

Kommentarer til denne saken