(SIDE2): I kveldens «Hver gang vi møtes» på TV2 kommer OnklP med uttalelser rundt det å få barn.

Side2 publiserte tidligere i dag et klipp fra programmet, der artisten blant annet sier at han "skjønner ikke at folk lager unger når de ikke har alt på stell".

Se klippet nederst i artikkelen!

OnklP, eller Pål Tøien, sine uttalelser har tydeligvis truffet en nerve hos det norske folk. Artikkelen med videoen går som en farsott i sosiale medier, med rundt 13000 "likes" og over 500 kommentarerer på Nettavisens og Side2s facebooksider.

Artikkelen er mest delt i Norge lørdag ettermiddag.

Enig og uenig

Blant de som har kommentert er det mye enighet. De fleste ser ut til å mene at rapperen så absolutt har et poeng, selv om mange også føler for å nyansere bildet litt.

Tina Marie skriver for eksempel følgende:

"Handler det om penger synes jeg det er veldig trist..! Så lenge man har en jobb og ett sted å bo så klarer man seg fint.. Barn trenger ikke så mye som vi voksne ofte tror. Tror det er fryktelig mange som vokste opp med at man en dag eller to må spise suppe fordi man ikke har mer penger noen dager før lønning."

Atle Andersen er ikke helt enig med Tina: "Om du må spise suppe noen dager før lønning så syntes jeg man kunne ventet litt med å få seg barn, greit at man ikke trenger alt det nyeste for å bli en fin gutt eller jente, men jeg kan se for meg hvor utstøtt denne ungen ville blitt i dagens samfunn om den kom på skolen tynn og i slitte arveklær. Greit nok at du som mor har en unge å være glad i og motsatt, men ja det er ikke bare deg og dine følelser som gjelder... Sier ikke at ungen er dømt til mobbing og dårlig oppvekst, men oddsen er stor!"

(artikkelen fortsetter under bildet)

Annen vinkling

Andre igjen, som brukernavnet AnonCrx84, har en annen innfallsvinkel: "Det som irriterer meg er at alle til enhver tid forventer at alle skal ha barn. Jeg har ikke lyst på barn, men får kommentarer som "Hva med foreldrene dine da? Fortjener ikke de å bli besteforeldre? Jeg har aldri hatt lyst på barn og skal aldri heller ha det. Den norske "standaren" er så klisjé, ass."

I tillegg har man selvfølgelig de som ser på hele saken med et humoristisk blikk, slik som "Rudolf": "Noen ganger er jeg enig med de menneskene som forteller meg at det er på tide at jeg vokser opp og slutter å være så barnslig. Andre ganger igjen, gjemmer jeg meg i puteslottet mitt, hvor de store stinkende promphodene ikke kan nå meg."

Side2 har forsøkt å få kontakt med OnklP via hans management, men han ønsker ikke å kommentere saken lørdag.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=2PTVKrALmdmJsSyQ2wdu1it7nUIxvKEYG_sS_STORif_nYllRyKqnfBubw62wa88enHf8O4HQgwf6vVF__njyRYysVUszTjqpMadhf2ol0pRY6Ma0Gi1OYKtUwQ9FBKT_xzp8c0GHpc&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Hva synes du om OnklP sitt utspill? Du kan som sagt seg klippet her, og delta selv i kommentarfeltet nedenfor.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

HTML EMBED