HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=iIXdG9kpBssI5hd7tFrG879hTVkHi0uxN1dXbH7VJoHw5d4lAIPxhHELfTf-98fnZAodjHcbZpKInBpl65hEnB74uUWVMxNe-zSP40WuDcslDqvD7XwzmApkV-ml2iSAL1nG-4yrVaY&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): OnklP, eller Pål Tøien, har det siste året gjennomgått en transformasjon, i alle fall i det offentlige øye.

Ikke bare har han fortalt om sin egen angst og blitt en talsmann for de med mindre ordgaver med superhiten «Styggen på ryggen». Han er nå også del av «Hver gang vi møtes».

- Helt sjukt

- Det er helt sjukt at jeg har klart å finte meg inn på «Hver gang vi møtes», sier han i programmet lørdag kveld.

LES OGSÅ:Slik reddet Ole Paus Jonas Fjelds monsterhit

Tøien gir stort uttrykk for at han er glad for å være med i serien der artister setter hverandre musikalsk i stevne og får karrieren oppsummert. Jonas Fjeld fortalte blant annet om hvordan bandet hans ble holdt fanget av mann med kjetting.

Lene Nystrøm fortalte hvordan hennes ekteskap med bandmedlem Søren Raasted, var med på å splitte Aqua.

For OnklP har kanskje karrieren vært mer innholdsrik på alle måter enn for noen av de andre, på godt og vondt.

Skulle ha alt

- Jeg var bare 17, 18 år og jeg skulle ha alt! forteller han i programmet

Men nå som han har oppnådd mye musikalsk, lurer Inger Lise Rypdal, Lene Nystrøm, Bjarne Brøndbo, Jonas Fjeld, Silje Nergaard og Thom Hell om det ikke det er på tide å roe ned. Hva med familie for 30 år gamle Tøien?

Og svaret er ærlig.

- Når den dagen kommer, skal alt være på stell for dem. Det er for meg en «no brainer». Jeg skjønner ikke at folk lager unger når de ikke har alt på stell. Det har vært ti tøffe år, der det har vært trangt og tidvis vanskelig, sier Pål Tøien i programmet.

«Hver gang vi møtes» sendes TV 2 lørdager klokka 20.00

Lik oss på Facebook og få flere saker om OnklP i feeden din.

HTML EMBED