Vi trodde vi hadde sett det meste og at vi ikke lenger lot oss sjokkere over de uendelige mulighetene på internett.

Denne datingsiden får likevel selv de mest garvede nettjournalister til å heve øyenbrynene.

Nettstedet heter Secret Diamond Club. De har spesialisert seg på å koble vakre jenter med rike menn. I seg selv er dette verken unikt eller sjokkerende. Det spesielle er fremgangsmåten – og prisnivået for mennene.

De betaler nemlig et sted mellom 60 og 600.000 kroner for å kunne velge og vrake blant aktuelle kandidater, avhengig av om du vil ha tilgang til jenter i ditt område, eller et såkalt globalt medlemskap.

Så langt er det ikke mange menn som har slått til, kun 30 millionærer, men med det prisnivået så behøver du heller ikke så mange kunder for å få pluss i regnskapet.

- Kvinnene er mer opptatt av suksess

Årsaken til at prisen er satt så høyt, er (i tillegg til det åpenbare inntektsmotivet) for å sikre at mennene virkelig er skikkelig rike. Dermed slipper de kvinnelige lykkejegerne å bli lurt på date med en mann som knapt har råd til å betale regningen.

- Selv om det finnes andre datingsider for millionærer, så koster de 100 kroner i måneden for medlemskapet. Det jeg fant ut var at disse mennene ikke var ordentlig rike, men i stedet særinger med olme hensikter. Jeg fant ut at hvis en mann har mye penger, så vil han være villig til å betale, sier den danske grunnleggeren bak siden, Gus Terkelsen til Daily Mail.

Han har også registrert at mange kvinner slett ikke er så overfladiske som man skulle tro. I hvert fall ikke når det er snakk om hvordan mennene ser ut.

Vurderes på skala fra 1-100

- På en annen datingside la jeg merke til at mennene generelt ikke var attraktive, men de som poserte i dress, ble rangert høyere. Jeg konkluderte med at kvinner ikke var interessert i utseende, men andre ting og hovedsakelig finansiell suksess.

Så, hva får en millionær for sin halve million i årsavgift?

De får en oversikt over vakre kvinner som har blitt vurdert av et panel på 20 «eksperter» etter en rekke kriterier – kun fysiske. Etter vurderingen av både ansikts- og kroppsbildene, så får jenta en score på mellom 1-100.

Panelet tar også i betraktning om du har den ideelle alderen og hvilket nivå det er på damene ellers i din region. Er du i Storbritannia, som ifølge grunnleggeren har «styggere» kvinner enn her i Skandinavia, så er det enklere å klatre på skalaen.

Ved vurderingen av score tas det ikke hensyn til faktorer som ellers er viktige i parforhold, som interesser, jobb og utdanningsnivå. Mennene kan avgrense søket til å kun vise kvinner som har score på over 90.

Medlemskapet koster adskillig mindre for kvinnene, men også her lønner det seg å være pen. For å bruke Terkelsens egen terminologi: Jo styggere du er, jo mer betaler du.

- Avspeiler bare samfunnet

Det er ingen overraskelse at denne siden har blitt møtt med mye motstand fra ulike hold. Terkelsen ser ut til å ta kritikken med knusende ro.

- Siden avspeiler bare samfunnet. Det er en sannhet at menn liker pene jenter. Det er veldig viktig for dem.

Grunnleggeren har også en klar formening om hvem som ikke liker siden hans.

- Stygge jenter liker ikke siden og fattige menn liker ikke siden. De nekter å innrømme at menn foretrekker vakre jenter og at jenter vil ha rike suksessfulle menn,