NEW YORK (Nettavisen): Verdens største stjerne på den kontroversielle sosiale medier-plattformen OnlyFans, Bryce Adams (29), forteller nå at 2022 var et eventyrlig inntektsår for henne.

Les: Norske Lene Angelica avslører elleville forespørsler på OnlyFans

Har 700.000 medlemmer

Ifølge Insider har hun inntekter på hele 6,4 millioner dollar, eller litt over 63 millioner kroner, gjennom OnlyFans i 2022.

29-åringer sier i intervjuet at hun har hele tre profiler på OnlyFans som hun bruker på forskjellig innhold, alt fra seksuelt innhold til treningsinnhold og bilder og videoer fra hverdagen. Totalt har Bryce Adams over 700.000 medlemmer på de tre profilene.

Les: Har tjent helt svimlende summer på sex-suksessen

– Vi får fortsatt inn mange nye personer og de sier: «Jeg var ikke klar over at det var så autentisk, at dette var hele livet ditt, og jeg elsker det». Jeg prøver å kommunisere til fansen så mye som mulig, sier hun til Insider.

Les: Sextrend har eksplodert: Nå drives den fram av helt ekstreme boligpriser

– Tjente ti millioner på 10 måneder

Hun og kjæresten Ray, har bare vært aktive på OnlyFans i to år, men har nå slått seg opp til å bli de største stjernene i verden på den kontroversielle plattformen. Det tok bare ti måneder for paret å tjene en million dollar, eller rundt 10 millioner norske kroner, på OnlyFans. Insider skriver at de har sett dokumentasjon på at paret i 2022 har hatt inntekter på over 6,4 millioner kroner i 2022.

Les: Lene tjener millioner på OnlyFans

Til Insider forteller Bryce Adams at hun har en side på OnlyFans der et abonnement koster 3.15 dollar (31 kroner) i starten og deretter koster 6,99 dollar (69 kroner) i måneden. På den andre siden tar hun 30 dollar i måneden, mens den siste siden er en side hvor hun distribuerer videoer mot direkte betaling.

Les: Satte ny OnlyFans-rekord: – Tjente over åtte millioner på seks timer

Team på 12 ansatte

Bryce Adams og kjæresten Ray leder nå et team på totalt 12 ansatte og kontraktører som hjelper dem med å drive de tre sidene. Parets bruttofortjeneste etter at alle utgifter er betalt, er ifølge Insider, halvparten av inntektene på 6,4 millioner dollar.

Les: Pornostjernen med sjokk-kjøp: Kommer med svært klar advarsel

Også i Norge er det flere som tjener store penger på OnlyFans. Ifølge TV2.no er trønderen Johanne Nordeng (27) som er Norges største stjerne er på OnlyFans. Ifølge TV-kanalens nettside var hun helt i verdenstoppen, og var i skattelistene i fjor oppført med inntekter på over 3,4 millioner kroner, og over 3,1 millioner kroner i formue.

Les: Johanne Nordeng Aasgaard ble onanert på TV. Nå blir hun hyllet

Les mer om OnlyFans her.