Gå til sidens hovedinnhold

Oppsving for alpinreiser

Alpinreisene denne vinteren begynner allerede å bli utsolgt.

(SIDE2): - Vinterferien er snart utsolgt, så vi merker et økt press på våre vinterdestinasjoner, sier Heidi Svang hos Langley Travel til Side2.

Tror på fulle fly

For de fleste betyr det at en tur til alpene i Mellom-Europa i uke 8 kanskje ikke er så aktuell. Andre aktuelle datoer går også unna i rekordfart. Charterselskapene regner med fulle fly sesongen ut.

Bare en måned etter salgsstart hos Star Tour Sportreiser er syv av ti reiser til Østerrike revet bort. Sammenlignet med fjoråret er dette en økning på 20 prosent.

Nå vurderer skiarrangøren å sette opp noen ekstra avganger. Allerede i månedsskiftet hadde Star Tour solgt 55 prosent av alle sine skireiser kommende vinter.

Kvinner vil til Italia

Nevnte Østerrike er ifølge en undersøkelse fra det samme selskapet menns favoritt her i Norge. For kvinner er det Italia som er vinterfavoritten.

- At gutta vil til Østerrike og jentene til Italia overrasker meg ikke, sier informasjonssjef i Star Tour, Lena Petersson, til Hegnar Online.

- For oss kvinner er Italia det ulitmate skilandet. For i tillegg til fin skikjøring har de italienske Alpene best mat, shopping og design, avslutter Petersson.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag