Gå til sidens hovedinnhold

Oprah sjokkert over faren

Talkshowdronningen Oprah er ikke spesielt fornøyd med farens bokplaner.

(SIDE2): Oprah sier hun er både «sjokkert» og «skuffet» over at faren hennes nå holder på å skrive en bok hvor han røper alt om datteren sin.

Oprah har ikke hatt et lett liv, og forlot morens hjem som en gravid 14-åring. Hun flyttet til faren Vernon i Nashville, Tennessee, hvor hun mistet barnet sitt.

Nå arbeider 74-åringen med boken «Things Unspoken», uten å ha fortalt datteren om planene sine, skriver Splash News.

Måtte ringe faren
- En av assistentene mine fortalte at Daily News var på telefonen. De sa de hadde hørt at faren din skriver en bok om deg, fortalte Oprah til avisen Daily News.

- Jeg sa at det er helt umulig. Jeg kan forsikre dem om at det ikke er sant, forteller 53-åringen.

- Men så sa søsteren min at jeg burde ringe pappa og høre. Det gjorde jeg, og det viste seg at han faktisk holder på å skrive en bok om meg. Det verste er at han sa «jeg hadde tenkt å fortelle deg at jeg holder på med den», forteller Oprah oppgitt.

- Jeg ble veldig lei meg. Jeg vil ikke si at jeg ble helt knust, men jeg ble helt målløs. Den siste personen i verden som burde skrive bok om meg er Vernon Winfrey, forteller Oprah.

Det forventes at Vernon blant annet vil si at han burde ha oppdratt datteren sin strengere, fordi hun var et «ulydig barn».

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen