(SIDE2): Endelig fikk Ellen DeGeneres (51) sin etterlengtede forside sammen med Oprah Winfrey (54) på «O Magazine». Og det er ikke bare laget en utgave av magasinet - hele fire ulike varianter er i salg.

Spøk - egentlig
Desemberutgaven av månedsmagasinet er i hyllene fra denne uka og selvsagt er det blitt feiret med lanseringen på verdens største talkshow - «The Oprah Winfrey Show» og også på komiker Ellen DeGeneres populære «The Ellen DeGeneres Show».

De to signerte også 1000 magasinforsider til innbyggerne i Chicago mandag denne uken.

Det hele startet som en spøk fra Ellens side under hennes talkshow. I flere måneder lagde hun forside med selv og Oprah i ulike positurer og i morsomme antrekk - se video nederst i saken!

Oprah har alltid prydet forsiden av bladet selv i de ni årene det har eksistert. I sommer var det riktignok den første gangen hun lot en annen få stille opp i tillegg til henne selv - og da selvsagt med ingen ringere enn presidentfruen, Michelle Obama.

Beundrer Ellen
Men Ellen ga seg ikke, og kjempet for å komme med. Men fikk bakoversveis da Oprah overrasket henne under en av hennes sendinger - talkshowdronningen inviterte med seg Ellen til å pryde det store desembernummeret sammen med henne.

- Ellen DeGeneres er en kvinne som får ting til å skje. Da hun bestemte seg for å komme på forsiden av O, gjorde hun alt hun kunne for å få det til. Og for andre gang i Os historie har jeg latt det skje, og det med en kvinne jeg beundrere, skriver Oprah på bladets hjemmeside.

I feiringen gir også Ellen og hennes kone Portia de Rossi (36) sitt aller første intervju sammen etter at de giftet seg i fjor sommer.

Se Ellens mange morsomme forsøk:

HTML EMBED

Se Oprah overraske Ellen under!

HTML EMBED