Gå til sidens hovedinnhold

- Dette er helt sykt

Her er detaljene fra Tom Cruises nye besøk hos Oprah.

(SIDE2): I et nytt todelt intervju, hvorav første ble sendt fredag 2. mai, inviterer Tom Cruise Oprah Winfrey til sitt hjem i Colorado. Det er Cruises første intervju med Oprah Winfrey siden 2005 da han hoppet av forelskelse i sofaen til Oprah og ble stemplet som komplett sprø etterpå.

Nå snakker han ut om det famøse intervjuet, og spesielt all den negative oppmerksomheten han har opplevd etterpå. Blant annet har det kommet en bok som påstår at Suri ikke ar Cruises ekte barn, og Tom var ikke spesielt blid da Oprah tok opp temaet.

- Når noen sammenligner barnet ditt med Rosemary's baby - det er en ting å gå etter meg, si ting om meg. Men når det kommer til familien min, barna mine, det var da jeg tenkte «Dette er helt sykt», forteller han.

Les mer:- Suri unnfaget som «Rosemary's Baby»

Amerikanske PR-eksperter mener Cruises nye opptreden hos Oprah er et bevisst forsøk på å gjenopprette imaget etter diverse utfall som har kostet ham mye popularitet.

Han har blant annet få gjennomgå for at han langet ut mot Brooke Shields som tok medisiner mot fødselsdepresjon.

- Jeg føler absolutt at ting ble misforstått, og det er ting jeg kunne gjort bedre. Det kom ut feil, og jeg har bedt henne om unnskyldning. Vi er faktisk nærere venner nå, forteller Cruise.

LES MER: Kan Tom Cruise redde seg selv?

Her ser du klippet fra forrige gang Tom Cruise var hos Oprah.

(artikkelen fortsetter under)

HTML EMBED

I intervjuet sier Cruise også at han gjerne kunne hoppet i sofaen en gang til.

- Det øyeblikket var ekte for meg. Jeg følte det slik og det var et uttrykk for hvordan jeg føler for henne. Jeg kan ikke si det med ord, for å være ærlig, sier Cruise til Oprah. Siden sofahoppingen giftet Cruise og Katie Holmes seg. Sammen har de datteren Suri på to år.

Les mer:Angrer ikke sofahopping

Klipp fra Oprahs nye intervju med Tom Cruise:

HTML EMBED

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!
Er du på utkikk etter en kjæreste? Prøv Side2 Single du også!

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted