(SIDE2): Når Oprah Winfrey (56) lanserer sin egen TV-kanal, The Oprah Winfrey Network, i januar neste år - har hun bedt Sarah «Fergie» Ferguson (50) om bord.

- Oprah føler Sarah har mye å bidra med, og at hun kan relatere til seerne på mange måter. Hun er skilt, hun er en arbeidende mamma, en som har gjort noen feil i det offentlige rom og hun er en kvinne som kjemper med vektproblemer, akkurat som Oprah, sier en kilde til Daily Mail.

Var full
Oprah og Sarah har kjent hverandre i mange år, og det var nettopp på TV-dronningens formiddagsshow at hertuginnen ønsket å fortelle sin versjon av historien rundt skandalen som inntraff tidligere i år. Da Sarah sa seg villig til å selge tilgang til sin eksmann, prins Andrew (50), til indiske forretningsmenn for flere millioner kroner. Hun skulle få flere millioner kroner for jobben.

Sarah fortalte Oprah at hun var full og gjorde noe svært dumt, som hun angrer på. Men det såkalte «snakke ut»-showet ble slaktet av amerikanske medier og flere seere, som mente Sarah virket falsk.

Imponert
Men selv om mange var kritiske til Sarahs beklagelse, så skal TV-dronningen ha blitt imponert over Fergies evne til å komme seg på beina igjen såpass raskt. Hertuginnen skal ifølge den britiske avisen ha base i New York.

50-åringen har alltid følt seg mer akseptert i USA enn i Storbritannia, og håper at hun kan stable på plass en karriere og bli kvitt sin enorme gjeld og er på randen av å gå konkurs.

Oprah avslutter neste år sine 25 år med «The Oprah Winfrey Show» med å lage sin egen TV-kanal, der flere forskjellige show lanseres. Blant annet et om kvinner i fengsel, et program om sex og samliv og et program der artister snakker om sin kunst.

Om Sarah Ferguson har takket ja til tilbudet, vites fortsatt ikke.

Få nytt fra Side2: Klikk her!