Gå til sidens hovedinnhold

Fikk 94 orgasmer

Pernille fra Jylland i Danmark fikk 94 orgasmer under onanimaraton.

(SIDE2): Pernille, som foretrekker å være anonym, har verdensrekorden i spruteorgasmer. Det fikk hun i onanimesterskapet hvor alle orgasmer eller utløsninger ble nøye notert av «orgasmetellere».

Hun satte også verdensrekord i disiplinen «lengdesprut» hvor hun satte rekorden på 2,84 meter. Det melder danske Ekstra Bladet.

Les saken: Kårer den beste onanisten

Til datingsiden Scor.dk, som sponset hennes deltagelse i mesterskapet som ble holdt i Ishøj i Danmark forteller hun om orgasmene.

- Alle mine orgasmer er spruteorgasmer, og det har de vært så lenge jeg kan huske. Å få disse orgasmene er naturlig for meg og ikke noe jeg har trent meg opp til, sier hun. Pernille er fra Jylland i Danmark og er i slutten av trettiårene.

Ville fortsette
Om sin deltagelse i det første onanimaratonen i Danmark forteller Pernille:

- I rommet for kun kvinner, onanerte jeg i avslappet samvær med en fransk kvinne og vår kvinnelige «orgasmeteller», Susanne. En annen fransk kvinne sluttet seg til oss, og det viste seg, at de kjente hverandre

Ifølge organisasjonen bak Masturbate-a-thon, er Pernilles resultat ikke mindre enn enestående på verdensbasis. Den tidligere rekorden i sprøyteorgasmer, som ble satt i London 2006, var på 49.

- Jeg var sistemann og det var en veldig spennende dag som gikk fort. Da åtte timer var gått, hadde jeg fortsatt energi i kroppen og lyst til å fortsette, forklarer hun.

Kun ti prosent
- Man regner med at ca. ti prosent av alle kvinner får spontane spruteorgasmer, forklarer sexolog Vivi Hollænder. Væsken som strømmer ut er en basisk væske, som stammer fra noen små kjertler. Ved rett stimulering fylles disse kjertlene med væske som avgis i forbindelse med orgasmen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar