Gå til sidens hovedinnhold

Fikk orgasme 11 ganger på en dag

- Jeg bruker en spesiell meditasjonsmetode, sier tidligere playmate.

(SIDE2:) Huffington Post har tatt tak i fenomenet OM, som står for Orgasmic Meditation. Ifølge skuespiller og tidligere playmate Karen Lorre er det en svært effektiv metode. Lorre er i dag kjent som birolleskuespiller blant annet i TV-.serier som «Malcolm i midten» og andre serier fra slutten av 90-tallet.

Gift med superprodusent
Hun var i flere år gift med produsent Chuck Lorre, en mann som kom mye i fokus da Charlie Sheen tok offentlig og høylydt farvel med hans TV-serie «Two and a Half Men». Lorre er også mannen bak «Big Bang Theory». De skilte seg i 2010.

Karen Lorre sier til Medical Daily at hun alltid har vært skeptisk til «denne type meditasjon», men at hun som mangeårig utøver av meditasjon ville gji det en sjanse.

Hun sier at hun har fått et bedre forhold till menn etter at hun begynte å praktisere OM.

Fra kvinnens synspunkt
Nicole Daedone, som står bak metoden, sier at metoden er lik tantrisk sex, men at de fokuserer på å gjøre toppunktet i den kvinnelige orgasmen lengre. Daedone er opprinnelig kjønnsforsker og jobber med orgasme fra kvinnens synpunkt. Men selv om det kalles meditasjon, er mannen en viktig brikke.

- Heller enn å være et kort øyeblikk, så ser vi på orgasme som en kilde til grenseløs energi som vi alle har i oss, sier hun. Hun reiser stadig rundt og holder foredrag.

I disse dager arrangerer de en større konferanse om emnet. Konferansen siden henviser til er ikke noe tull. De har hyret inn kjente navn som Naomi Wolf og Sarah Gottfried, gynekolog og forfatter.

Daedone sier hun forstår at folk synes metoden virker rar, men det gjorde folk også med yoga for 30 år siden.

HTML EMBED

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken