(SIDE2:) - Hei, neiii, skru av maskinen, dette er bare for bildet! roper Ørjan Burøe da programleder Katja Ivarson, sammen med kollega Kim Nygaard tar tak rundt skallen til programlederen for Radio1.

Nordmenn er pirater
Saken er at Radio1s verter fant ut at de skulle lodde stemningen for hvordan nordmenn forholdt seg til å innrømme at de faktisk laster ulovlig ned fra nettet. I disse Pirate Bay-tider lovte derfor Ørjan Burøe som «belønning» at han skulle rake av seg håret om flere enn ti lyttere sendte inn SMS og innrømmet sine kriminelle handlinger.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Og det antallet gikk man raskt over da folk skjønte hva de kunne ha i vente.

- De ville at jeg skulle gjøre det, sier Burøe anklagende mot sine medprogramledere.

- Pøh, når vi snakker om slikt så er det typisk Ørjan at han foreslår at han kan ta håret, sier Katja Ivarson til Side2.

- Rambo-kniv
Det var ikke programlederne i Frokostshowet som fikk æren av å fjerne håret til komikeren, det foregikk i «kontrollerte» former, av hans datter. Muligens hadde det med hans kollegers planer for hårfjerning å gjøre;

- Jeg vurderte Rambo-kniv, sier Kim Nygaard til Side2.

Frokostshowet kan bare konstatere at selv om Pirate Bay-gutta skulle tape, så er nordmenn fullt i gang med omfattende nedlasting av musikk, filmer og annet fra nettet.

- Du kan skrive at det tok kortere tid å barbere av seg håret enn å laste ned en film! Sier Burøe.

Det er for øvrig ikke første fysiske stunt Burøe har tatt under Frokostshowet på Radio1 . Da Fetetirsdag, dagen før faste, skulle undersøkes, matet kollegene Burøe slik at han gikk opp 2, 6 kilo under sending.

SE MER HER:Gikk opp 2,6 kilo under sending

Og her kan du høre han lure eks-Ungkaren Stig Kjos.

Du Stig, kan du strippe for kona?

1706