SJEKK VÅR LIVEDEKNING NEDOVER I SAKEN

(SIDE2:) Stjernene bokstavelig talt skinte på den røde løperen. Store navn som Halle Berry, Nicole Kidman og Naomi Watts stilte i smale, stilige kreasjoner som glitret tungt av paljetter og metallfarger, enten det var gull, grått eller sølv.

Lawrence vant
Det var likevel Jennifer Lawrence som i sin haute couture-kjole fra Dior som vant Twitter-brukerne. Hun ble valgt som kveldens vakreste på den røde løperen. Kjolen i seg selv var et eventyr med et flott kjede hengende bak som det eneste tilbehør. Amy Adams hadde valgt en kjole fra Oscar de La Renta i omtrent samme fasong, en trend hun har likt og fulgt i flere år.

5454

Charlie Theron hadde også valgt seg Dior haute couture, et motehus hun har samarbeidet med i årevis. Anne Hathaway, kjent for alltid å velge rett, kom i en lekker, lyserosa Prada med åpen rygg og et enkelt diamantkjede som toppet det hele.

SE OGSÅ: Kveldens frekkeste kjole

Originale Berry
Halle Berry stilte i en svart og sølvstripet Versace og ble både nedtonet, klassisk og original på samme tid. Nicole Kidman hadde valgt seg l'Wren Scott i svart og gull.

Den andre trenden på den røde løperen var duse, grå eller lyserosa varianter. Enten man valgte Anne Hathaways smale, flotte rosa kreasjon. Eller Jessica Chastains gullkjole som hun villig innrømmet at man ikke kunne bære om man ikke hadde sultet seg omtrent hele dagen før.

Norsk design
Det var kun menn fra «Kon-Tiki» som hadde fått billett til Oscar-showet. Mens fra den danske siden kom Alicia Vikander og Mads Mikkelsen, som er nominert for beste fremmedspråklige film med «En kongelig affære» og dermed en konkurrent til «Kon-Tiki».

Hadia Tajik og Agnes Kittelsen var dog tilstede på den norske vaken i Hollywood i henholdsvis Leila Hafzi og Nina Skarra.

HTML EMBED
: