Det var ikke en helt vanlig Oscar-utdeling vi fikk være med på natt til mandag.

Selv om utdelingen forløp ganske rolig og uten verken fornærmelser eller skandaler, var den helt i vert Ellen DeGeneres' ånd.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=HQC4XFE95jgoU6ZemsXIPd1b2dGhFTWQCBRExmEBYDaw3PGpQKZE_DPXeHVzVYzwuuKch3c4ax8wTSbNbP9Fs_a_S5vT3My_hPSaH5Vjmh3S6WtTsnScEy_UynJVgC6Hu_O4nrvf7FI&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Pizzasultne

Midt under showet ankom en rekke pizzaer etter at DeGeneres hadde tatt håndsopprekning på hvem som var sultne. Stjernene som hadde spist lite før de skulle fjonge seg på den røde løperen, strakk alle hånden i været, men stor var overraskelsen da pizzaen faktisk kom.

Se video lenger ned i saken!

LES OGSÅ:Spenning til siste slutt

DeGeneres var i år mer av scenen enn hun omtrent var på der hun vandret mellom benkeradene. Og i den anledning fikk hun altså med seg en rekke av de nominerte pluss andre på en selfie, som hun selv postet på sin Twitter-konto.

Dermed kunne vi som fulgte sendingen fra Europa bare konstatere at Twitter knakte under presset fra Ellens selfie.

1.076.97 ganger ble bildet delt på under en time.

Sponset

Det ble imidlertid bemerket at det var ganske påtakelig hvor mange ganger DeGeneres fiklet med sin Samsung-telefon ettersom Samsung var en av hovedsponsorene av årets utdeling.

Men moro var det likevel. Og litt kløning for å få det til som videoen under viser.

Se Ellen DeGeneres legendariske åpningshow med kjendisselfies og pizzaservering her!