(SIDE2): Det var få bommerter under årets Oscar-utdeling i Los Angeles. Stjernene forbereder seg til denne prisutdelingen i lang tid i forkant, og det er et team av stylister make-up artister, frisører som er ansvarlige for den endelige looken som kommer ned den røde løperen under den gjeveste av prisutdelinger i hele året.

En tendens som var veldig klar var at det var en overvekt av lyse kjoler. Da spesielt, hvite og nude kjoler. Kjolene minnet om hverandre og flere hadde strass som Jennifer Gardner og Angelina Jolie, andre var gjennomsiktige med applikasjoner som Cate Blanchett.

Osbourne-favoritt

Skal jeg plukke favorittene mine, må det bli rockedatter Kelly Osbournes elegante hvite kjole med gjennomsiktig bolero med gullbroderier.

Cate Blanchett imponerte også med sin nydelige gjennomsiktige versjon av en gammel Hollywood klassisk shiluett. Applikasjonene var nydelige og gav kjolen et romantisk uttrykk.

Flere gikk for eggeskallshvite kjoler i helt enkle snitt, med korte armer og rund hals heldekket i strass og paljetter som Naomi Watts og Calista Flockhart.

Den lyse taupefargen ble også brukt av flere superstjerner som Jennifer Gardner og Angelina Jolie. Jennifer gikk for en enkel silhuett oppe og med et skjørt i strassfrynser. Dette kunne lett ha blitt litt voldsomt, men på Jennifer var det utrolig vakkert, da alt det andre ble holdt til et minimum.

Angelina som vi er vant til å se i sort, valge en vakker og sexy kreasjon, som var transpearent med applikasjoner på strategiske steder.