Gå til sidens hovedinnhold

Smykkene du aldri vil få

Har du råd til å bruke nesten tre millioner kroner på et armbånd? Sjekk Hollywood-stjernenes Oscar-smykker her.

(SIDE2:) Oscar-utdelingen handler ikke bare om å få heder og ære på scenen. Det handler også om å se bra ut på den røde løperen.

I tillegg til å bruke store summer på stylister, klær og sminke, bruker stjernene mange dollar på å få de flotteste smykkene. I tillegg bærer de smykker fra de største designerne, og de koster mer enn folk flest kan drømme om.

Trøsten er at selv stjernene ofte bare har disse på lån.

Se bilder av smykkene nederst i artikkelen

Diamanter
Nicole Kidman var ikke nominert til noen priser i år, men klarte likevel å gjøre seg bemerket på den røde løperen. Hun bar et stort smykke fra L’Wren Scott med diamanter på 1399 karat.

Jennifer Garner spilte i den nominerte filmen «Juno». Hun hadde et Art deco-kjede fra Van Cleef and Arpels med 61 karat diamanter, et armbånd med 56 karat diamanter, en ring med seks karat diamanter og øredobber med 13 karat diamanter.

Hilary Swank har vunnet den gjeve prisen to ganger. I år var hun ikke nominert, men delte ut en pris. Øredobbene fra Chopard besto av 9 karat diamanter.

Dyre smykker
Keri Russell bar et kjede bestående av 405 diamanter på 46 karat, i tillegg til matchende øredobber og hårnål.

Gravide Cate Blanchett var nominert både som beste kvinnelige hovedrolle og som beste kvinnelige birolle i henholdsvis «Elizabeth: The Golden Age» og «I`m Not There». Hun hadde pyntet seg med smykker fra Lorraine Schwartz. Øredobbene besto av 30 karat smaragder og armbåndet av svart platina var verdt 250.000 dollar (1.304.050 kr).

Jessica Alba er også gravid, og også hun strålte på den røde løperen. Hun hadde valgt øredobber bestående av gule og hvite diamanter verdt 92.000 dollar (479.890 kr) og et armbånd med diamanter og rubiner verdt 44.000 dollar (229.512 kr).

Årets dyreste?
Penélope Cruz hadde øredobber med rubiner og diamanter på 25 karat. I tillegg hadde hun et armbånd med 26 karat diamanter.

René Zellweger bar et vintage-armbånd verdt 563.000 dollar (2.936.720 kr), med mer enn 40 karat diamanter.

Kilde: People.com

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021