(SIDE2): Det var tett med kjendiser og moteløver i foajeen på operaen mandag kveld.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Det var mye på programmet. Blant annet skulle årets Nåløyet-pris deles ut. Det var også satt av tid til operasang og ballettdansing.

Blomster-Finn
Kveldens konferansierer var Ellen Arnstad og Finn Schjøll, som guidet motefiffen gjennom sponsorvisninger, Fretex Redesign, trendvisningen og Nåløyet-kandidatenes visning.

Les mer om mote her

Moteuken tar for seg kolleksjonene for høst/vinter 2009/2010, og Side2 kommer til å dekke disse visningene i løpet av uken.

Trend
Trendvisningen viser klær som kommer neste sesong, altså vår/sommer 2009, og vi kan glede oss til å se blyantskjørt med høyt liv, tynne belter, nagler, clutcher, safarilook og masse korallfarger i butikkene i månedene som kommer. Undertegnede likte spesielt godt skjørtene og de duse korallfargene.

SE BILDESPESIAL NEDERST!

Haremsbukser og store dressjakker med opprullede ermer ser vi også denne sesongen, og for gutta er det sterke farger og Doc Martens som gjelder.

Opprullede chinos, hansker og perlekjeder blir hot i vår.

Kjærlighet
Fretex Redesign hadde kjærlighet som tema, og det kom fram via masse røde, rosa og koralltoner, samt oransje. Vide ermer og grove stoffer med stort «bestemors gardiner»-print gikk igjen, og hårpynten ga modellene et flyvertinnepreg. Perlekjeder, blonder, hansker, clutcher og krager gikk igjen her.

Les: Moteukas billigste

Vår favoritt fra Fretex Redesign var helt klart jumpsuitene, spesielt den oransje og den med Coca-Cola print.

For menn blir det mer og mer gubbestil som er kult. Tenk bestefar/geek med tversoversløyfe, kardigan og sterke farger. Seilerskoene hører jappetiden til, så de kommer vi til å holde oss unna sånn stemningen er nå, og sverger heller til Doc Martens.

1542