(SIDE2:) Onsdag var det duket for storslått premierefest for TV 2 Bliss-serien «Oslo Girls» på utestedet Stratos i Oslo. Den nye serien følger redaksjonen i motebladet Elle, og det var derfor høy trendfaktor blant gjestene.

Kjendisene på den røde løperen forteller imidlertid at de ikke har brukt lang tid på å planlegge hva de skal ha på seg.

På jobb
Charlotte Thorstvedt er kjent for å ha en kul stil. Men nå har hun ikke først og fremst tenkt på festantrekk:

- Jeg skal jobbe som DJ på festen i dag, så jeg tenkte at jeg skulle ha på herre-arbeidsklær, med blazer og skjorte, sier hun.

Hva ville du aldri hatt på deg på fest?

- Buffalosko, grøsser hun.

Rakk ikke å planlegge
Stylist Storm Pedersen er for tiden aktuell som coach i «Top Model» på TV3. Han hadde ikke tid til å tenke ut hva han skulle ha på seg på festen.

- I dag er det totalt tilfeldig. Jeg sov, og da jeg våkna måtte jeg skynde meg og bare tok på noe, sier han.

Også han vet om et konkret plagg han aldri ville gått på fest med:

- Ballkjole!

Stylisten har ansvaret
Aylar Lie har sluppet å tenke noe som helst på hva hun skal kle seg i på festen.

- Jeg bare hopper inn i garderoben til stylisten min. Jeg visste ikke hva jeg skulle ha på meg før jeg fikk klærne i dag. Så det er ikke jeg som bestemmer antrekket - det har jeg ikke tid til, sier hun.

Hun forteller at hun er opptatt av å kle seg behagelig, så hun ville aldri gått på fest med ubehagelige og trange klær. Men siden hun ikke får bestemme antrekket, er hun aldri sikker på om hun får det akkurat som hun vil.

- Det er litt skummelt å ikke vite det på forhånd, sier hun.

- Jeg ligner en hjemløs
Allan Hyde fra «True Blood» er litt flau da han kommer opp den røde løperen. Han visste nemlig ikke hva han var på vei til da han gikk ut.

- Jeg har ikke tenkt noe på klærne i dag og har ikke pyntet meg. Jeg ligner en hjemløs! Normalt ville jeg hatt på en dressjakke på en premiere, men jeg hadde ikke regnet med at noen ville kjenne meg igjen i dag, sier han.

På spørsmålet om hva han aldri ville hatt på seg på fest, svarer han at han egentlig ikke ville gått på fest i antrekket han har på nå.

- Hadde jeg visst det var en fest ville jeg kledd meg annerledes. Jeg ville ikke hatt på denne lua. Og jeg ville nok tatt et glass vin først, smiler han.