Da mannenettsiden Omag.no som vanlig gjorde sin egen vri på fotoreportasjene fra Oslo Motor Show på Norges Varemesse i Lillestrøm i helgen, fikk stuntet raskt mye oppmerksomhet.

Kanskje litt for mye ...

- Vår populære modell Lisa-Marie Røren (24) i superkort topp og bikinitruse fikk gutta til å vri hodet av seg, og snart hadde vi et haleheng av unge menn som ville bli fotografert sammen med henne, skriver nettsiden.

Ganske snart dukket messegeneral Tommy Larssen opp og avslørte at ikke alle var like glade i lettkledte damer.

- Jeg håper ikke dere blir sure, men vi har dessverre fått noen klager fra folk som syns hun har litt lite klær på seg. Seks stykker har kommet bort til oss nå, og vi må nesten ta litt hensyn til dem også. Du vet, foreldre og barn og sånt. Så jeg håper dere har fått de bildene dere trenger med det antrekket, var beskjeden fra messegeneralen.

Han var imidertid like blid, og understreket at Oslo Motor Show ikke har noe imot pene damer i lite klær.

- Det er helt sikkert mange som syns dette er kjempegøy. Men vi må prøve å ta litt hensyn til alle, sa Oslo Motor Show-sjefen.

Lisa-Marie Røren selv bare ler av det hele.

- Det var jo synd jeg ikke får brukt alle antrekkene jeg har skaffet. Men når vi får litt kjeft tyder det jo på at vi har gjort en god jobb for Omag, iallfall. Vi har blitt lagt merke til!

Babe-veteran Annette Soknes (21), som promoterte Gatebil på motormessen, sukker oppgitt etter opptrinnet.

- Det er vel så typisk Norge. Jeg kan ikke skjønne at folk kan finne på å klage over noe sånt, sier hun til Omag.no.

Omag-redaktør Arne D. Skalmeraas trekker på skuldrene.

- Det var ikke noe planlagt stunt fra vår side. Modellen var mer påkledd enn mange kvinner er på en helt vanlig strand, og som ikke er uvanlig på andre bilmesser rundt om i verden. Det er vel mest synd på de som klager. De må enten ha et veldig kjedelig eller veldig slitsomt liv som kan henge seg opp i noe sånt. Men messegeneralen var blid og superkul, vi tar selvfølgelig hans syn til etterretning, kommenterer han.

Se bildene og døm selv: Synes du dette er for lite klær?

Se alle bildene her

Se alle de 38 bildene fra Oslo Motor Show her