Du har helt sikkert sett en Audi A4 på norske veier. Du har muligens kjørt en slik også.

Men aldri har du sett «folkefavoritten» slik som denne. For dette er faktisk en A4 Avant 2004-modell. Sikkert en av de laveste i verden (5 cm. bakkeklaring), og helt sikkert en av de mest bråkete.

For hva sier du til 151 desibel? Ja, du leste riktig. Det er høyere enn smellet fra et geværskudd fra én meters avstand, og langt over det som er tillatt på en konsert. Ikke overraskende er det også et stykke over smerteterskelen for oss mennesker.

40+ høyttalere
Det er svenske Henrik Andersson som står bak galskapen. Han er på Lillestrøm hvor han skal vise fram det gylne gliset på Oslo Motor Show denne helga.

– Bilen har over 40 høyttalere. Og da har jeg ikke tatt med diskanthøyttalere. De har jeg rett og slett ikke oversikt over, smiler Stockholm-mannen til Avisenes Nyhetsbyrå.

Se flere bilder av bilen i denne bildespesialen!

Så høy er musikken at en vanlig Audi A4 ville revnet. Så Andersson måtte polstre både tak og dører, og den er full av isolasjon for å begrense lyden utenfor bilen og samt å dempe vibrasjonene – spesielt fra basshøyttalerne.

Andersson demonstrerer ved å klarte opp på bilen. Taket gir ikke etter én millimeter. Det er som betong

– All fritid går til denne bilen, det må jeg innrømme. Jeg jobber, mekker bil, kjører bil og sover, sier den blide svensken.

Norges peneste
De som tror at Henrik nå anser seg for ferdig med Audi-prosjektet må tro om igjen.

– Jeg jobber alltid med noe nytt på bilen, så dette er et evighetsprosjekt, slår han fast.

Se hele bildeserien av de heftige bilene her. Der kan du også se blant annet bilder av «diskobilen», «cowboy-motorsykkelen», utrolige lakkeringsjobber, Petter Solbergs gamle, gamle rallybil, Norges peneste bil og en helt rå Cobra.