(SIDE2): Eplet faller ikke langt fra stammen, sier et kjent ordtak. Mens den tidligere modellen Dorthe Skappel kaster glans over TV 2 i «God kveld, Norge» lørdagskveldene, glitrer datteren Maria Skappel på catwalken på Oslo Fashion Week.

Se flere kjendiser fra åpningsshowet lenger ned

Les mer fra moteuka her:
Og vinneren er...

- Vær mer sexy, jenter!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå

Nåløyet
Tirsdag gikk Maria Skappel modell under «Nåløyet-utdelingen» i en lekker rød brudekjole.

«Nåløyet» er en pris som deles ut til Norges beste designere akkurat nå, og de heldige vinnerne «Batlak & Selvig» mottok prisen fra den anerkjente designeren Peter Dundas.

Flotte Maria Skappel sørget for å kaste glans over hele utdelingen - i alt fra superkorte hvite sommerkjoler til den sexy røde brudekjolen.

Mette-Marits favoritt
Det er Tina Steffenakk Hermansen (TSH) som har designet Marias røde brudekjole. Designeren har også vært en av Mette-Marits norske favoritter, men Hermansen kom i et dårlig lys da hun i fjor ble anklaget for heleri av narkotika.

Kronprinsessen har posert i Hermansens antrekk for bladet Henne, vel uvitende om at hun tidligere var tiltalt i narkotikasaken.

Dristige kjendiser
Jan Thomas, Hilde Lyrån, Vendela Kirsebom, Venke Knutson, Aylar Lie, Pia Haraldsen, Tone Damli Aaberge og Erna Solberg satte også sitt preg på åpningsshowet til Oslo Fashion Week i Posthallen tirsdag.

- Jeg liker å være litt dristig. Men jeg blir litt skremt av alle disse terningkastene. Skal vi ikke kunne gå ut døren uten at noen bedømmer antrekket vårt? undret Hilde Lyrån til Side2 før åpningsshowet.

Skuespilleren er i vinden om dagen, og har fått mye skryt for sitt «nye jeg».

- Jeg synes vi begynner på bli flinkere til å kle oss sexy, men vi må være mer sexy. Det er gøy å lage litt show. Finnes det en grunn til å pynte seg, så gjør jeg det, fortsatte hun.

SE ALLE BILDENE FRA ÅPNINGSSHOWET LENGER NED

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!