Gå til sidens hovedinnhold

Eventyrlig på Trasop

En imponerende mengde gode forfattere sto på programmet da Godlia/Trasops musikkorps arrangerte bok- og kulturmarked.

TRASOP: Aldri før har musikkorpset arrangert bokmarked, men det skulle ikke ha noe å si på innholdet.

I tillegg til å selge tusenvis av bøker for en billig penge, var det også salg av klær, og ikke minst et program fullspekket av kjente og kjære lokale forfattere.

Eventyrstund

I flere dager har hele korpset vært i sving for å stable bok- og kulturmarkedet på beina, og allerede etter en time med åpne dører hadde en god del vært innom arrangementet på Trasop skole.

Musikkorpset åpnet selv sulamitten, etterfulgt av eventyrstund med Liv Guldbrandsen. Mens gymsalen var full av bøker og klær, var aulaen full av barn som fikk fortalt historien om Kirgisten – verden peneste jente med verdens styggeste stemme.

Lokale forfattere

Leder for korpsets loppeverksted, Tine Bangstø, forteller at alle forfatterne som stiller opp er lokale.

– Vi skal ha kriminelt bokbad med Stein Morten Lier, det vil bli vist bilder fra hele verden, Arne Danielsen kommer og snakker om oppvekst og sjakk, og Marit Nicolaysen dukker også opp. Og alt dette gjør de gratis, sier en fornøyd Bangstø.

Svein og rotta

Venninnene Mailin Guldbrandsen (9), Thea Bull Karlsen (8,5) og Emma Haugland Martinsen (8,5) koste seg på eventyrstunden.

– Hun var veldig morsom og flink, sier Emma som også er stor fan av Marit Nicolaysens ”Svein og rotta”. Jentene pleier å lese litt bøker, og derfor passet det godt med et lite pusterom etter eventyrstunden.

– Vi skal i hvert fall se om det er noen bøker her, og så skal vi se på Marit Nicolaysen etterpå, sier Emma.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere