Gå til sidens hovedinnhold

Østlandets råeste hytte

Se hvor mye du må ut med for å skaffe deg Hafjells råeste og Østlandets dyreste fjellhytte. Se bildene her.

Nettavisen vil de kommende dagene presentere de dyreste fjellhyttene som ligger ute til salgs i vårt langstrakte land. Vi begynner på Østlandet.

Se bildene nederst i saken.

Les også: Se de billigste hyttene.

Flere henvendelser
Den 332 kvadratmeter store hytta ved Kjus-løypa på Hafjell har en prisantydning på hele 17 millioner kroner. Eiendomsmegler Christoffer Askjer i Poppe&Co har allerede fått merke interessen fra potensielle kjøpere.

- Vi la den ut på nett nå på mandag, selv om det fortsatt er litt tidlig da hytten er under bygging. Vi har god tid, men føler tiden er inne for å lufte den i markedet nå. Interessen har heller ikke latt vente på seg, jeg har hatt flere henvendelser allerede og flere vurderer den seriøst, sier Askjer til Nettavisen.

Hytten er over fem halvplan og har blant annet fem soverom, spa-avdeling og dobbel garasje.

Like ved heisen
Drømmehytten som ligger i Hafjell Fjellandsby, rett under den nye gondol-heisens toppstasjon, beskrives i annonsen som den klart beste tomten fjellandsbyen.

- Det er klart at det vil ta noe tid å selge en hytte som koster 17 millioner kroner, men vi har som sagt god tid og er optimistiske,sier Askjer som venter at hytten vil stå ferdig til ved påsketider.

Selv beskriver eiendomsmegleren hytten slik:

- Hytten ligger glimrende til, både med tanke på sol, utsikt og tilknytning til skibakken. Hytten er i seg selv unik, med utvendig kledning i sedertre og svært eksklusive materialer i interiøret. Den er moderne, og har en planløsning som gjør at det er plass til mange, samtidig som den ikke virker svulstig verken i terrenget eller for en liten familie som er på hyttetur en helg alene. Hytten inneholder både egen spa-avdeling, treningsrom, spisekjøkken med plass til 14, stue med peis og god takhøyde, dobbel innendørs garasje, samt nok av bad og soverom. Vil man ha det beste av det beste på Hafjell, og ønsker noe annet enn smårutede gardiner, små vinduer og lite lys, er dette absolutt et alternativ, understreker Askjer.

Les flere hyttesaker i Nettavisens hyttemagasin.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka