(SIDE2): Sammen med broren Luke Wilson er Owen Wilson en av de mest suksessrike skuespillerne i Hollywood for tiden. Han har spilt i populære filmer som «Wedding Crashers» og «Zoolander», og han var også nominert til Oscar for å ha skrevet manuset til filmen «The Royal Tenenbaums». Han har datet noen av Hollywoods hotteste damer, blant andre Demi Moore og Kate Hudson.

Men, alt var ikke like idyllisk som det så ut fra utsiden, slik det sjeldent er. Søndag formiddag kom nyheten om at Wilson var fraktet til sykehus i hui og hast, og det tok ikke lang tid før mediene slo fast at det var et selvmordsforsøk.

Les mer her:Hollywood-stjerne akutt til sykehus

Nå kommer rapportene som forteller om Owen Wilsons tøffe privatliv, omstendighetene rundt selvmordsforsøket og årsakene til det.

Kuttet seg
38-åringen selv ønsker ikke å uttale seg om hendelsen, men slapp tirsdag en pressemelding hvor han ber om at media lar ham være i fred. Men, onsdag ble politirapporten offentliggjort, og der bekreftes det at 911-telefonen fra Wilsons hus gjaldt selvmordsforsøk. Ifølge flere amerikanske medier skal Owen ha forsøkt å kutte pulsåren på venstrehånden, samtidig som han hadde spist en stor dose piller.

Noen rapporter sier at det var Luke Wilson som fant ham hjemme i huset sitt, mens andre medier rapporterer at det var storebror Andrew som fant ham og ringte politiet.

Se Luke Wilson besøke sin bror på sykehuset

188272

Narko
Ifølge det amerikanske bladet US Weekly skal Owen Wilson ha slitt kraftig i det siste, og selv om Owens fans ble sjokkerte over selvmordsforsøket skal nære venner ha vært klar over Wilsons kamp mot depresjonen og hans avhengighet til kokain og heroin. Ifølge bladet benekter Wilsons talspersoner kraftig at filmstjernen er avhengig av narkotika, men flere kilder forteller at det var hans heftige livsstil som førte til bruddet mellom han og Kate Hudson i mai.

Forsøkte å hjelpe
Det er foreløpig usikkert hva som førte til selvmordsforsøket, men amerikansk media gjengir to forskjellige rykter. Det ene sier at Wilson ble enda mer deprimert da bilder av en lykkelig Hudson med sin nye kjæreste sirkulerte i media, mens det andre mener det var en krangel med en kamerat som fikk begeret til å flyte over.

Uansett hva som er årsaken, har Owens venner lenge vært bekymret for kompisen sin. Ifølge Splash News skal Woody Harrelson ha forsøkt å redde Wilson fra depresjonen ved å arrangere en innblanding i skuespillerens hjem på Hawaii for kort tid siden, uten at det hjalp betydelig...