Gå til sidens hovedinnhold

For sent for Øya-billetter

Festivalen i Oslo er nå utsolgt. Men du kan finne redningen på Side2.

(SIDE2): I går solgte Billettservice de siste billettene til Øyafestivalen 2012. Det betyr at alle ukespass og dagsbilletter er revet bort på rekordtid.

15 000 mennesker gleder seg til hver av de fyldige dagsprogrammene i Middelalderparken. Vi på Øya-kontoret gleder oss til å komme i gang om seks uker, skriver festivalledelsen i en pressemelding.

Sammen med beskjeden om at billettene nå er utsolgt slipper de også et nytt navn til festivalen.

London-artisten Jessie Ware gir ut sitt debutalbum rett etter sitt besøk på Øya. Hun spiller lørdag 11. august, samme dag som hennes tidligere samarbeidspartnere i SBTRKT.

Med dette har Øya-plakaten fått nok et navn du kan oppleve for første gang i Norge i august. Blant de andre som ikke har spilt på en norsk scene tidligere er Frank Ocean, Kindness, SBTRKT, Lightships, Willis Earl Beal, John Maus, A$AP Rocky, The War On Drugs og Best Coast.

Sjekk årets Øya-program her

På Side2 kan du i hele juli vinne billetter til Øya gjennom diverse konkurranser og aktiviteter. Så sjekk innom oss med jevne mellomrom om du vil på festival.

Har du lyst å vinne billetter til Kollen, der en Rihanna, Kiss, Billy Idol og en rekke andre artister spiller nå til helgen klikker du her.

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken