Det er ikke noen tvil om at de fleste verdensberømte kjendisene bærer preg av stjernenykker av en eller annen form. Men noen er definitivt verre enn andre, og de vil du i hvert fall ikke ende opp med som naboer. Sjekk denne verstinglisten:

9. Madonna

Ifølge sine naboer bruker Madonne leiligheten sin i New York som øvingsstudio. Beboerne har til og med spurt artisten om en timeplan over hennes øvingstid, slik at de kan legge opp livet sitt etter denne. Men det blåser selvsagt verdens største popstjerne i.

8. Nadya Suleman

Stjernenykker, paparazzier og sist, men ikke minst, Nadya Suleman er 14-barnsmor. Suleman ble kjent etter at hun i 2009 fødte åttlinger! Tipper du ikke vil bo vegg i vegg med disse.

Nadya Suleman har en hel skokk med unger du garantert ikke vil bo vegg i vegg med.
Nadya Suleman har en hel skokk med unger du garantert ikke vil bo vegg i vegg med.

7. Wayne Rooney

Rooney er gutten som vet å feire. Da sønnen Kai fylte ett år hadde Rooeny fest til klokken ett om natten med høylytt heavy metal og rap. I tillegg hadde fotballspilleren leid inn dørvakter som jaget vekk naboer som forsøkte å banke på døren for å klage.

6. Kate Moss

Den 36 år gamle supermodellen er fremdeles en partyjente. Det har beboere i den fornemme London-forstaden St. John's Wood fått merke etter at Moss flyttet inn i nabolaget i fjor sommer.

– Det har vært et helvete siden hun kom. De sover hele dagen og fester hele natten, sier en av naboene ifølge Sugarslam.com.

5. Simon Cowell

Den populære X-factor-dommeren er ikke full så populær i sitt eget nabolag på Sunset Boulevard. Cowell skal visst drive naboene til vanvidd på grunn av støy fra byggearbeid i og rundt huset sitt. Dette har pågått i, ikke mindre enn, fem år, ifølge en av naboene. I tillegg nekter Cowell å la byggearbeiderne bruke hans oppkjørsel, men skaper heller trafikkaos ved å be dem parkere langs veien utenfor eiendommen.

4. Sean Connery

Til tross for at Sean Connery okkuperer to av toppetasjene i et «townhouse» på Upper East Side Manhattan, er han slettes ikke fornøyd. Connery vil nemlig ha hele bygningen for seg selv, og gjør sitt ytterste for å plage sin nabo som eier resterende fire etasjer.

Ifølge Sugarslam har Connery leid inn bygningsarbeidere kun for å lage støy, i tillegg spiller han høy musikk stort sett hele tiden. Alt for i håp om å drive sin nabo til vanvidd og ut av boligen.

3. Amy Winehouse

Det er ingen tvil om at Amy Winehouse er like kjent for sin dårlige oppførsel som for sin musikk. Artisten er faktisk stemt fram av britene som den kjendisen man minst vil ha som nabo.

2. Pete Doherty

Pete Doherty er, som Winehouse, også kjent for sin ekstremt dårlig oppførsel. Med en historie fylt av dop, våpen, fyllekjøring og vold, nådde Doherty opp til en andre plass på listen over kjendisene som briter minst vil ha som nabo.

1. Ozzy Osbourne

Ingen som har sett MTV-serien «The Ousbournes» er vel overrasket over denne plasseringen. Med familiekrangler, uoppdragne hunder og generell dårlig oppførsel har Osbourne fått enhver nabo til å rive seg i håret, og det foran kamera. Men selv om vi synes det er morsomt å se på, vil vi vel neppe ha han som nabo selv.