Gå til sidens hovedinnhold

P5 blir Vålerenga-sponsor

Kjøp billetter VIF - Viking

Avtalen er langsiktig og innebærer en forsterkning av P5s lokale engasjement.

Skaper engasjement

P5 sender i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger og har vært på lufta siden januar. Kanalen har raskt skaffet seg et solid fotfeste i de forskjellige byene og er opptatt av å ha en lokal forankring. Dette styrkes nå betraktelig gjennom et sterkt engasjement i Vålerenga, Brann og Viking.

– Det er svært viktig for P5 å være en del av det som skjer i byen, og det er liten tvil om at fotball er noe av det som engasjerer flest og mest. Avtalene gir oss en god forankring og synlighet i byene, og det gir oss mulighet til å lage godt redaksjonelt innhold. P5 kommer ikke til å bli en fotballkanal, men vi skal lage fotballstoff på vår måte. Vår viktigste rolle blir å skape engasjement i byene før kamp, og vi gleder oss til et langsiktig samarbeid med klubbene, sier markedssjef Nils Sejersted i P5.

Flere tilskuere

P5 håper at samarbeidet med klubbene vil føre til at enda flere lyttere får ørene opp for kanalen, og at de kan være en viktig bidragsyter for å skape enda større lokalt engasjement rundt klubbene.

– Per i dag har P5 115.000 lyttere og allerede en kjennskap på over 80 prosent i byene. Disse tallene betyr at vi blir en viktig markedsføringskanal for klubbene ut mot publikum. Vi håper samarbeidet skal dra enda flere lyttere til kanalen og styrke kjennskapen vår ytterligere, fortsetter Sejersted.

– Alle samarbeidsavtaler med Vålerenga Fotball er bransjeeksklusive. For oss var det derfor avgjørende å velge den aktøren vi mener har best dekning og når målgruppen vår best både geografisk og profilmessig. Vi er stolte over og glade for å ha inngått en betydelig hovedsamarbeidsavtale med P5, som gir oss muligheten til å trekke publikum til stadion, sier kommersiell direktør Søren Eriksen i Vålerenga fotball.

Kjøp billetter VIF - Viking

Reklame

Dette er klærne kjendisene bruker i 71 grader nord

Kommentarer til denne saken